PR CUAET
-
До прикладу, мій паспорт передавали Укрпошті 13 днів, то ж це не одразу нажаль відбувається. Важливо, коли консульство передасть інфу у доставку, а потім ще коли МЗС віддасть паспорт
-
Я і не звинувачувала. Я цікавилася який саме вони бачили вихід з тієї ситуації, звісно без варіанту з підставою інших людей які так само відпрошувались з роботи і летіли здалеку.
-
Розумію всіх але дійсно вже не знаеш що чекати на якому етапі якась лотерея хтось швидко а хтось не може. Люди нервують є багато факторів все в інші процеси і доки зараз впирається. Наприклад не думала, що на етапі доставки зловлю бонус і тишу .... як це розуміти не знаю. Не кажу про бонуси при старій системі слотів. А потім я так розумію ще видача... це ж ...просто
-
Кому-то повезло словить слот? Сейчас зашла и до мая ничего нет😅 И подскажите если мне нужно изготовить второй загранпаспорт, то какую опцию выбирать? Изготовление загранпаспорта?
-
www.facebook.com/share/r/6ZuhmggzwHTbBi76/
-
Перевірте в трекері чи присвоєно вам номер COPR, це видно тільки в трекері, в кабінеті не відображається. Якщо номер є, то чекайте на портали
-
Співчуваю… вам обов’язково потрібно про це повідомити, це суттєва зміна. А от як обґрунтувати щоб вам не відмовили то краще зі спеціалістам порадитись. Вам з самого початку треба було просити терміновий розгляд кейса бо родич літнього віку і т.д. В таких випадках є прискорений розгляд справ.
-
Відправляли Укрпоштою, і цукерки і ліки вдавалося покласти в посилку і не один раз.
-
То не в освіту, а там де має бути ліцензія, тільки левел 3 потрібно загрузити
-
Дякую.
-
Добрий вечір! Де я можу забрати всій WP якщо по пошті він мені не прийшов.
-
Привіт усім. Підкажіть хто подвався на PR по гуманітарній програми. Скільки часу у вас пройшло до здачі біометрії від моменту подачі і до повного отримання PR