PR CUAET
-
По місяцям поклацали? Потім лишаєте цю сторінку в спокою, не закриваєте її, комп'ютер не повинен засинати кажуть, включіть серіал, через кілька серій зайдіть гляньте чи є пропозиція стати в чергу очікування
-
я сьогодні дуже довго чекала коли та бігаюча полоска вспокоїться і щось покаже, проте того не сталося
-
Вітаю. Підкажіть скільки часу ви були в черзі очікування? Це для статистики по Едмонтону. Дякую.
-
куди натискати?
-
Максимум що я чула 2 з половиною години людина чекала
-
Так в мене лише окремо вийшло, по черзі по одному
-
Ще таке цікаве питання знатокам. В мене діти попадають у різні категорії 12-16 років і до 12 років, проте коли я вказую що слот треба для двох дітей, то я не можу обрати дві різні послуги. Виходить треба ловити по окремо? Чи як?
-
А слоти всі на різні дні?
-
Все буде!
-
А от дитині 14 років дали десь за тиждень
-
Супер! Дякую. Тепер вимальовується картинка.
-
Для 2 дітей до 12 років дали в один день грудня, але спочатку призначили дату одній дитині, а потім за кілька годин іншій. А от дитині 14 років призначена дата аж на травень. Стала в чергу кінець листопада
-
Ми були в Аргентині безперервно 5 місяців і 3 тижні. Довідки про всяк випадок зробили, але вже після подачі, до аору. В нас їх так і не запросили.
-
Reported to admins.
-
Скаргу надіслано
-
Да каждый день есть везунчики, и сами люди ловят и черга очікування заработала по новой системе. Все верно "виготовлення" если хотите второй паспорт.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка хто подавався на нові паспорти на початку серпня 2024, чи є якісь новини? Написала в Торонто чи можна на даному етапі замовити DHL аби прискорити доставку , получила дивний відповідь: Коли статус «прибув» Питаю : що коли прибув? Якщо прибув то вже мабуть і DHL не потрібен? У відповідь знову тиша.
-
Дякую, я старшому сину зловила слот і подала на паспорт новий, а от меншому не можу ніяк злапати. Мені консул сказав що на продовжений паспорт візи дитині не поставлять і от я почала переживати за це.
-
Доброї ночі . Вам відповіли на ваше питання? Дякую
-
Message from user Антон has been removed because this user is in spam list (???)
12 Jan 2024, 17:45
347511/427510
2 minutes ago