PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка хто подавався на нові паспорти на початку серпня 2024, чи є якісь новини? Написала в Торонто чи можна на даному етапі замовити DHL аби прискорити доставку , получила дивний відповідь: Коли статус «прибув» Питаю : що коли прибув? Якщо прибув то вже мабуть і DHL не потрібен? У відповідь знову тиша.
-
Дякую, я старшому сину зловила слот і подала на паспорт новий, а от меншому не можу ніяк злапати. Мені консул сказав що на продовжений паспорт візи дитині не поставлять і от я почала переживати за це.
-
Message from user Антон has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Сеня has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Milana Soboleva has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Алина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Сеня has been removed because this user is in spam list (???)
-
Дякую🤝
-
Message from user Виктория Измайлова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Karina Lobova has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Ангелина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Алина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Виникать у людей питання, тому додаю додаткові відповіді 1. В Молдову не приїжджали взагалі, просто вказав, що на момент подачі я знаходжусь в Молдові, як візітер . 2. Біометрію не здавали, тому що дитина . 3. Паспорт їздив потім сам здавати і забирати. 4. Здати/забрати паспорт можна в будь якому найближчому до вас центрі. 5. З моменту подачі аплікації до моменту отримання паспорту вийшло 2 тижні. 6. По ціні вийшло 100cad перша аплікація + 100cad друга аплікація + 139cad (package transmission) 7. Якщо у вас біометрія, то рахуйте ще її (85cad начебто)
-
Добрий ранок. Прийшов лист про підтвердження слоту в посольство. Зайшла через дію, авторизувалася і все. Далі приходить ще якийсь підтвердження. Як зрозуміти що все зроблено правильно
-
-
Адміни,звертаюся до вас вже не в перший раз з приводу цієї «особи»!!!Я розумію що це ваша знайома,але ви чомусь не помічаєте що вона перша провокує людей, виправдовуючи любі Неадекватні дії консульства України в Канаді!!!Я особисто знаю коли вона радила у цій групі самотній жінці з дітьми не їхати у Канаду,а сидіти у Європі на «пособіях» та не скиглити тут що люди роками не можуть спіймати слот.Чому ви так її покриваєте?Ви блокуєте людей,на 20 днів,та не помічаєте дивним чином,коли вона сама ображає людей!!!Чи якщо вона з вами особисто знайома,то в неї імунітет?
-
Message from user Karina Lobova has been removed because this user is in spam list (???)