PR CUAET
-
За виготовлення паспорта сплачується консульський збір у розмірі 172 кан. дол. який оформлюється у вигляді платіжного документа під назвою "money order" в банку, де відкрито рахунок, або будь-якому відділенні Canada Post. Отримувач платежу – «Embassy of Ukraine in Canada Canada Post сейчас на забастовке, поэтому только банк
-
Добрий день! Як зараз зробити довідку про несудимість з України? Канада пост не працює. Чи можна іншими поштовими сервісами відправити довідку з дії в консульство?
-
Адміністрація якщо ви не проведете бесіду з вашою знайомою FOX та не не побачите в її відповіді провокації ,то це вже занадто!!!Чому вона така зла на весь світ та завжди на біле каже чорне?!Розумію що вона самотня бездітна жінка,але як вона може мати таке черстве серце,особливо до людей з дітьми?!!!!!!Своїми недоречними порадами направляє людей то летіти в Україну або у Європу робити паспорт,в той час як сама подалася у Канаді?!Я розумію що ви мене заблокуєте,по її забаганці (Юліана FOX) ,але тим самим ви підтвердите що їй усе у цьому чаті сходить з рук!!!!
-
Вітаю, ми можемо допомогти з довідкою, напишіть в особисті
-
Скажите пожалуйста как записаться в электронную очередь через дию (электронную подпись? В дию кабинет захожу , но дальше что делать ?
-
Доброго дня усім . Підкажіть будь ласка , бачу усі тут гарно підковані інформацією . Я подавався сам . Жінка головний аплікант , я і дитина . Подали 10.06.2024. Чи можете сказати послідовність що нас чекає , бачу багато різних цікавих слів , але я їх не розумію . Еліджібіті, еор якийсь і так дальше . Буду дуже вдячний за допомогу …
-
Message from user Karina Lobova has been removed because this user is in spam list (???)
-
. [5787218252] попереджений (2 з 3).
-
/warn перехід на особистості. Образи
-
Скажіть будь ласка чому ви така зла на весь світ?!Я дивлюся ви ОСОБЛИВО ненавидите людей з дітьми,ЧОМУ?Ви що своїх коміксів передивилися?Ви виправдовуєте усе що робить ваша ж країна з громадянами за кордоном.Ви вже подалися на паспорт,чого ви суєте своє жало куди вас не просять!!!Чи ви така потвора що вас ніхто не бере навіть на один раз?Інакшого розʼяснення я не бачу?!!!Бо задоволена жінка ніколи так себе не поводить.Займіться вже накінець своїм особистим життям,або не давайте свої тупі,дебільні «совєти»
-
. [5787218252] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 03/12/2024 14:26.