PR CUAET
-
І це звіряння данних можна пройти в Канаді? Чи то така схема що тебе повертають в Україну просто для «звіряння» але ти вже сидиш безвиїзно там?
-
В не один раз.
-
для цього і вручають повістки для "звіряння даних"
-
Ви проект читали? Є там все
-
То 100%, просто шкода часу/грошей на повторний тест трохи) а так саме здати звичайно не проблема.
-
Дякую! Я теж не знала про цей нюанс під час подачі на ПР, що лише в аплікації тест стає «безсрочним». І видалили іелтс чоловіка з заявки (щоб знизити бал і пройти в OINP виборку, бо тоді ще була окрім нижньої ще і верхня межа). І тепер доведеться йому перездавати на громадянство. Що не страшно звичайно, але просто цікавий нюанс) краще прикріпляти тести в аплікацію все ж, як мінімум вже на федеральному етапі, коли бали не важливі.
-
Вони ж мають можливість перевірити чи людина стоїть на обліку? Тому що людина ставала на облік, але ніякої документації на руках немає яка б це підтвердила
-
Довольно мало кто не прошел это в 16 лет. Приписное свидетельство есть у подавляющего большинства мужского населения Украины
-
Треба саме цей документ. Запитайте про нього роботодавця. Я робив скрін з сайту СІНП, і показав нашому HR.
-
В законопроекті взагалі нічого нема про повісткі. Все йде навколо - обов'язок встати на військовий облік. А на нього треба встати з 17 років. І є давня стаття 337 ККУ за Ухилення від військового обліку.
-
Немає ніякої законної підстави чи процедури видавати повістки людям за кордоном, чи онлайн. Така процедура загально просто неможлива з точки зору технологій та міжнародних прав.
-
По AOS это проходит
-
Скоро буде не переживайте ))
-
Питаючи у міграційних консультантів про цю програму рекомендують ставки на неї не робити це як виграти в лотерею.
-
А якщо я сам ця дитина до 21? Чи це суто відновлює партнера або дітей?
-
Дякую ) у нас майже 6 міс вийшло.. ще чекаємо
-
Було теж у 17. Але за свята - вже було і в 13 годин писали, і в 15.
-
Підкажіть, скільки діє довідка про несудтмість? Проживаю у Ірландії краще узяти її до виїзду у Канаду чи вже потім при необхідності на пр.
-
Дякую
-
Менять работу можно в пределах одного NOC, но это добавляет бумажной работы в заявке. Job offer вам дают перед начало работы
12 Jan 2024, 17:45
3477/457465
3 minutes ago