PR CUAET
-
Да, но стрёмно ошибиться 😁
-
Підкажіть будь ласка посилання на оформлення доставки паспорту через DHL? Цей лінк не відкривається. Пише що небезпечно ⚠️ dhlportal.com.ua/
-
повний
-
Може хтось під скаже який зараз імейл ?
-
Подскажите пожалуйста, заказывать в Дии police certificate короткий или обширный?
-
Здравствуйте, вчера получил по почте оригиналы справок о несудимости из Польши и Чехии. Выражаю благодарность за оперативность и профессионализм. Я остался доволен сотрудничеству с вами. Буду советовать вашу компанию своим знакомым. Большое спасибо и успехов в делах.💐
-
consul_ca@mfa.gov.ua
-
Я туди відправляла листа, але чомусь воно не відправляється
-
У адвоката есть свой психолог, которого она предлагает . И я у неё спрашивала, она ответила что это повысит шансы. То есть мои шансы крайне ничтожны?
-
cra
-
Привіт, підкажіть будь ласка,їдемо з Канади, потрібно відмовитись від кліматичних і gst , куди дзвонити?
-
Можливо це тільки літом і було, і ви вскочили в останній вагон, тому що потім вони говорили не раз про те що забирати тільки особисто, тому що вони знімають ваші відбитки при отриманні знов, підтвердити скажемо так що то дійсно ви.
-
Я не знаю що має підкреслити психолог. Ми отримали сертифікат від лігал еід на покриття послуг адвоката
-
Якщо я подам зараз на продовження WP, і отримаю слот на червень і паспорт буде скажем в вересні, і я його добавлю до заявки як думаєте вони продовжать по новому паспорту чи потому що подавались
-
До вересня вам видадуть новий WP, не думаю що так довго будуть опрацьовувати заявки, тим паче зараз швидко
-
Підкажіть будь ласка які документи мати при подачі на закордонний паспорт ( Едмонтон) я дивлюсь список багато де вказано за наявності, це не обов’язково значить ? Хвилююсь помилитись, хто вже подавав відгукніться які важливі основні документи потрібно мати при собі?
-
Ми робили просто у нотаріуса через Google map , але ми в Ванкувері тут їх багато не впевнена як у Вас там
-
Точно ніхто не скаже, залежить від офіцера. Але я минулого року подала 31 березня, 30 квітня вже було схвалено, до середини травня отримали всі фізичні перміти. Так що тут по-різному
-
Краще мати все зі списку Оригінали і копії І переконайтеся що у вас немає зайвого закордонного паспорту - українці можуть мати одночасно два закордонних паспорти на руках, тож якщо у вас зараз два паспорти і ви підете подаватись на третій то один зі старих треба буде анулювати.
-
Зараз подавали у жовтні, і у жовтні отримували. Теж саме з листопадом. Десь 3 тижні.
12 Jan 2024, 17:45
347822/429540
9 minutes ago