PR CUAET
-
У адвоката есть свой психолог, которого она предлагает . И я у неё спрашивала, она ответила что это повысит шансы. То есть мои шансы крайне ничтожны?
-
cra
-
Привіт, підкажіть будь ласка,їдемо з Канади, потрібно відмовитись від кліматичних і gst , куди дзвонити?
-
Можливо це тільки літом і було, і ви вскочили в останній вагон, тому що потім вони говорили не раз про те що забирати тільки особисто, тому що вони знімають ваші відбитки при отриманні знов, підтвердити скажемо так що то дійсно ви.
-
Я не знаю що має підкреслити психолог. Ми отримали сертифікат від лігал еід на покриття послуг адвоката
-
Якщо я подам зараз на продовження WP, і отримаю слот на червень і паспорт буде скажем в вересні, і я його добавлю до заявки як думаєте вони продовжать по новому паспорту чи потому що подавались
-
До вересня вам видадуть новий WP, не думаю що так довго будуть опрацьовувати заявки, тим паче зараз швидко
-
Підкажіть будь ласка які документи мати при подачі на закордонний паспорт ( Едмонтон) я дивлюсь список багато де вказано за наявності, це не обов’язково значить ? Хвилююсь помилитись, хто вже подавав відгукніться які важливі основні документи потрібно мати при собі?
-
Ми робили просто у нотаріуса через Google map , але ми в Ванкувері тут їх багато не впевнена як у Вас там
-
Точно ніхто не скаже, залежить від офіцера. Але я минулого року подала 31 березня, 30 квітня вже було схвалено, до середини травня отримали всі фізичні перміти. Так що тут по-різному
-
Краще мати все зі списку Оригінали і копії І переконайтеся що у вас немає зайвого закордонного паспорту - українці можуть мати одночасно два закордонних паспорти на руках, тож якщо у вас зараз два паспорти і ви підете подаватись на третій то один зі старих треба буде анулювати.
-
Зараз подавали у жовтні, і у жовтні отримували. Теж саме з листопадом. Десь 3 тижні.
-
Ну я подавала собі на продовження в березні того року, то отримала тільки в кінці жовтня
-
Єх мій грандіозний план коту під хвіст, дякую Вам за відповіді
-
Заходиш в групу , бачиш 63 повідомлення, а вони ні про що.....
-
Список документів для оформлення паспорта для дорослого
-
Мне сложно оценивать Ваши шансы, это опять же вопрос больше к Вашему специалисту.
-
Я підтримую. Чат стає читати все важче. Якщо ситуація повторюється ( і неодноразово). Можливо потрібно більш радикально діяти, просто виключати з чату на постійній основі. Дійсно не хочеться читати багато повідомлень коли людина постійно комусь і щось доводить. Вибачте, наболіло….
-
По перекладу диплому (не найвища ступінь освіти, бакалавр) - потрібен ще афідевіт чи достатньо переклад з печаткою перекладача?
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
347830/452240
about a minute ago