PR CUAET
-
Прочитайте ещё раз мой комментарий. Вы видите то, что хотите видеть. Я людей из Киева и Львова не пыталась ни чем обидеть, а говорила сугубо о личной ситуации. Имея ввиду, что если людям из Киева и Львова одобряют заявки, по тем же причинам, то почему мы , из Донецкой области не имеем права ссылаться на войну? Надеюсь теперь понятней.
-
Продовження паспорта на 4 роки, одночасно можна ловити слот на виготовлення нового…
-
Дякую 🙏
-
Так вы спокойно могли бы переехать в Киев или во Львов ,вы можете вернуться на ту часть Украины , в Киев или во Львов.
-
Зрозуміла. Дякую за відповідь
-
Продовження зазвичай на 4 роки. Але не всі країни і не всі авіакомпанії визнають продовжені паспорти. У моїх продовжені до 26 року, але я вже подала документи на нові. Бо з нормальними паспортами питань точно не буде.
-
Война по всей Территории, вы в своей заявке можете ссылаться на то, на что нужным считаете
-
Доброго дня. В мого сина закордонний паспорт закінчується у 2026 році , в березні. Підкажіть будь ласка, має юридичну силу продовжений паспорт при перетині кордону?На скільки його максимально можуть продовжити? Чи простіше податися на оформлення нового закордонного паспорта? Синові 12 років
-
Зверніться в організацію, що допомагає іммігрантам, за місцем проживання. У мого сина в літньому таборі виявили проблему, направили в організацію щось типу допомога сім'ї та молоді. Ця організація записала нас до психолога, який спеціалізується саме на посттравматичних станах. Психолога ми відвідуємо безкоштовно і довідку, як я розумію, вона нам теж дасть безкоштовно. Спитайте про можливості теж у сімейного лікаря, який Вас веде.
-
Я отримав таке повідомлення по статусу наших PR карток. Чи можу я вважати що вони надруковані і відправлені?