PR CUAET
-
Якщо подаєтесь до 16 років на новий паспорт, то отримаєте його на 4 роки, якщо після 16 то на 10 років
-
Elena 🇺🇦 підскажіть у ворк перміту на відміну від інших форм де треба вказувати історію роботи є тільки 3 строчки. Чи можна з розривом у часі вказувати місця роботи. На пр вимагають щоб не було розривов у часі
-
Він вже пройшов процес лендінгу... Тільки PRTD
-
Так вы спокойно могли бы переехать в Киев или во Львов ,вы можете вернуться на ту часть Украины , в Киев или во Львов.
-
Зрозуміла. Дякую за відповідь
-
Продовження зазвичай на 4 роки. Але не всі країни і не всі авіакомпанії визнають продовжені паспорти. У моїх продовжені до 26 року, але я вже подала документи на нові. Бо з нормальними паспортами питань точно не буде.
-
нічого не прив'язується до паспорту (окрім терміну дії). В який хочете, в той і робите.
-
Правда? Спасибо. Я обязательно ваше мнение учту.
-
Война по всей Территории, вы в своей заявке можете ссылаться на то, на что нужным считаете
-
Доброго дня. В мого сина закордонний паспорт закінчується у 2026 році , в березні. Підкажіть будь ласка, має юридичну силу продовжений паспорт при перетині кордону?На скільки його максимально можуть продовжити? Чи простіше податися на оформлення нового закордонного паспорта? Синові 12 років
-
Так я с ними общалась. Я же говорю , детям с инвалидностью недостаточно развития из за войны, плюс стресс, они не перемещенные они там всё время и жили.
-
Підкажіть будь ласка, якщо подалася на новий паспорт, буду продовжувати старий, чи можна податись на ворк перміт за старим, а візу вже робити в новому, коли отримаю? Виїзжати поки не планую з Канади.
-
Доброго дня ,можливо не по темі ,але хтось мав досвід перетинання кордону по продовженому паспорту з Торонто ,у відпустку до Мексики чи у інші країни ?підскажіть будь ласка як все пройшло ?
-
Зверніться в організацію, що допомагає іммігрантам, за місцем проживання. У мого сина в літньому таборі виявили проблему, направили в організацію щось типу допомога сім'ї та молоді. Ця організація записала нас до психолога, який спеціалізується саме на посттравматичних станах. Психолога ми відвідуємо безкоштовно і довідку, як я розумію, вона нам теж дасть безкоштовно. Спитайте про можливості теж у сімейного лікаря, який Вас веде.
-
Я отримав таке повідомлення по статусу наших PR карток. Чи можу я вважати що вони надруковані і відправлені?
-
Ну вы же пишите поо Киев и Львов )))и про двойные стандарты Хорошего дня
-
Так война же на всей территори ? А куда переехать тем кто с Киева и Львова?
-
Припиняйте сперечатися. Кожен робить як хоче
-
Дякую
-
Добрый день,подскажите пожалуйста ,кто летал из Торонто в отпуск по продленному паспорту ? Какие были вопросы?
12 Jan 2024, 17:45
348003/431151
3 minutes ago