PR CUAET
-
А може ви просто нажали вашу стать як чоловіка? Перевірте...в мене таке було теж... неправильно вказала стать
-
Скажіть, будь ласка, а де саме треба писати оце "пожалійте"? І який його приблизний обсяг має бути, якщо сам лист до офіцера бажано писати на 5-7 сторінок, не більше. А висвітлення чотирьох основних питань - це вже приблизно 5 сторінок. Дякую.
-
Дякую за пораду! Я вже стала у чергу очікування і сподіваюся, що зможу отримати відмовний слот на грудень або січень. Щодо вашого враження, можливо я не розумію чогось з цим згодна, так як на протязі цього року я стараюсь кожного дня заходити і на компʼютері в офісі і також дома, що саме в моїй ситуації дає вам таке враження не впевнена
-
Яка вартість дорослого і дитячого закордонного паспорта?
-
мабуть не перший і не останній хто це запитає: В мене досвід віддаленої роботи з Канади на США за контрактом, коли ставлю у профілі локацію США у мене 487 балів (тоді запитає довідку про несудимість) Якщо ставлю локейшн Канада - не рахує бали - дає 453 - хоча я все ще еліджбл для Federal Skilled Worker тільки з цим досвідом Консультант порадила усе-таки залишити Канаду і потім пояснювати все у листі, але я через це пропустив уже 2 вибірки French Proficiency через низький бал, Хотілося б почути вашу думку! Дякую!
-
Кожен день викладають нові слоти але аж на травень . Вам треба перевести ваш компʼютер на час по Києву і заходити о 00:00 по Києву і пробувати взяти слот
-
Ні, в нього ж каже що еліджібіліті не почався ще
-
В чем то согласен в чем то не согласен К сожалению мне лень и не люблю печатать много по русскому Просто в Канаде если знаешь как, можно много чего сделать самому если есть желание) Как пример недавно первый раз сделали Probate без адвоката ) and so on…..
-
Посоветуйте пожалуйста переводчика, нужно перевести документ с украинского на английский + аффидавит Заранее благодарю
-
Так, + пей стаби за півроку
-
Напишіть в особисті, з задоволенням допоможу.
-
Ось вище на кілька повідомлень чоловік зловив тільки що на 9 грудня в Торонто
-
Только что у меня было такое
-
Я щиро питаю. Бо насправді не знаю, куди це вставляти. Різні адвокати кажуть різні речі, і я розгубилася.