PR CUAET
-
А там же не будет канадского подтверждения если делать в Укр ?
-
Документы можно перевести у переводчика в Украине. Так дешевле. Отправив все по email, а он вам отсканированный перевод. Паспорта загран - все страницы на которых печати или отметки.
-
Ось цей документ має бути завірений нотаріусом, якщо заповнює чоловік в Україні? Там написано «witnessed by notary public”, чи я не так зрозуміла? Вибачте, що влізла в розмову
-
А какие страницы паспортов ? Ато там дорого выходит если все и всех :) там же дубляж на русском
-
Так, вони ж не знають української)
-
Спасибо, хз правда где вы это нашли)
-
Подскажите перевод на федеральный этап нужен ? Свидетельств о рождении или Укр паспортов тоже?
-
Його можна просити коли вам треба. Формальний job offer далеко не завжди дають, особливо на малихї фірмах.
-
На сайте просто сказано паспорт, а какой?
-
Для справки о несудимости от украинского посольства в эдмонтоне
-
Привет, скан внутреннего паспорта 1 страницы нужен или зарубежного
-
@OstapBosak спасибо что даете столько комментариев и советов!
-
Нічого подібного. Job Offer може бути виданий пізніше, більше того його можна на кожну зміну посади і ЗП видавати.
-
Не важливо коли, головне щоб офер був безстрочний або на більш ніж рік.
-
Так,просітьщобхотьвякигосьдокументахбулиобовязки
-
Ну ось йому підходить декілька ноків, тому що він і сам не знає, які саме обов'язки в нього. Думаємо чи можливо буде, щоб роботодавець потім в референс написав потрібні обов'язки?
-
Діже бажано щоб або в референс/емплоймент листі або в джоб офері це було. Без обовязків НОК може бути складно визначити НОК, і інколи можуть визначити щось не те що вам підходить.
-
Ви до Онтаріо, тому повинно бути простіше з тим. В теорії можуть бути перепони для тих хто живе і подається в Квебеку. Я думаю в вашому випадку мало б бути все ок, але поки немає деталей - не можу стверджувати.
-
Просити відстрочку, і намагатися здати її. Якщо зовсім ніяк, писати їм і питати чи не дадуть вийняток щоб доздати пізніше. На базі гуманітарних консидерацій Якщо нічого не вийде і немає можливості чекати, тоді хіба що виключити чоловіка з членів сімї (але тоді не можна буде його спонсорувати ніколи).
-
Там просто написано що воно потрібне, ящко у вас є діти, але не написано що потрібно свідоцтво тільки дітей. Система впринципі мала б сама генерувати список і чек ліст
12 Jan 2024, 17:45
34838/440420
21 minutes ago