PR CUAET
-
Попробуйте по спонсорству подать. Пробовали? Сроки видели? Мы пробовали.. вовремя остановились, т к узнали о программе для украинцев, где всего две анкеты и никаких доказательств!! Не требуют..
-
Дають кожен день, сьогодні все ще 19-20 вересня…
-
В личные кабинете банка есть есть функция привязать CRA директ депозит или вручну вводите в кабинете CRA.
-
дякую вам за відповідь!
-
Поймала в 20:40
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, якою поштою можна відправити лист в консульство Едмонтону?
-
А можливо помінятися слотами? Наприклад якщо мені потрібно на грудень/січень, а я маю слот на травень?
-
Вітаю всіх. Підкажіть будь ласка хто має Extended health insurance в БК, яка в вас та наскільки вас влаштовує? Хочу собі зробити додаткову до MSP, щоб покривала натуропата, остеопата та інше. Дякую!
-
Теж послухаю, хто знає відповідь
-
Я просто з 22 листопада буквально кілька екопр бачила… потім взагалі глухо було… Будемо сподіватися на краще 🤞
-
Один день
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка)) бо вже 1.5 року в пулі ЕЕ, ОІНП. Треба дійсно порада. Нок 73200 є досвід 2 роки , заповнив ЕOI по програмі Job Offer: foreign worker stream. Також є 9 місяців досвіду як Garage door installer helper. Та зараз працюю в своїй же компанії як service technician helper(trainee). Чи можна цей досвід використовувати для NOC 75119 - Other trades helpers and labourers? Це моє найголовніше питання, яким я вже другий рік задаюсь але вже дуже хотів би зараз цей НОК використати.. Та чи можна з одного акаунту мати 2 різні OINP EOI, 1) in Demand 2) FWS ? Бо впринципі моя компанія дає мені можливість працювати по обох Ноках зараз і вже не хочеться більше втрачати можливості по ПР.. @OstapBosak якщо б Ви змогли підказати, був би дуже вдячний. Або якщо хтось може щось підказати буду дуже вдячний
-
Кінець грудня диппошта, якщо не горить то чекайте
-
Вітаю! Чи є люди, які отримали вже FD, що подалися в травні?
-
Супер Спасибо 🙏 Попробую
-
Я з 30 листопада стою в Торонто і Едмонтоні
-
Ні, лише черга очікування
-
Очень быстро, вы подавались самостоятельно или по какому-то гайду? Спасибо
-
А у вас ще є якийсь слот в інші консульства чи тільки в черзі очікування стоїте?
-
Продовження ворк перміту: Подалась 18.11.24 Лист з тимчасовим подовженням та бєкграунд чек 19.11.24 Зарахована біометрія 2.12.24 Остаточне рішення 2.12.24 Ворк перміт продовжили до 2027 року (паспорт робила новий, бо документи закінчуються до кінця травня 2025 року).
12 Jan 2024, 17:45
348429/466902
less than a minute ago