PR CUAET
-
Ви платили за продовження ?
-
Як замовити DHL доставку? Можна ссилку? Дякую
-
Дякую. Думаю на довше вже не затягнеться. У нас і так повна перевірка пішла на background
-
А что это за приложение такое ?)
-
В среднем кто знает период с момента получения ecopr до фактического получения карточек на mail?
-
у деяких P2 -> eCOPR це декілька днів, іноді навіть наступного дня дають
-
Я отримала вору перміт в листопаді за 20 днів:)
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/dostavka-do-konsulstva-pasporta-shcho-oformlyavsya-ta-buv-vigotovlenij-v-ukrayini
-
Продовжують діючи за 2 місяці до закінчення
-
Может они в какие-то периоды рассматривают определенные категории… сколько бы ни пытался найти логику и последовательность, как-то не получается. Я видела, что у кого-то буквально на следующий день после Портала 2, был екопр, или несколько дней-неделя. У нас как раз ровно 2 недели сегодня прошло.
-
мексика или доминикана
-
в опроснике ответить, что есть письмо о принятии в школу. а в школе взять это письмо о зачислении
-
Ми подалися 25 травня. АОР - 3 жовтня. Зараз ще навіть двох місяців немає, як бекграунд перевіряють. До ФД ще далеко. Куди спішити?
-
Подскажите пожалуйста после оформления DHL нужно отправлять в консульство по мейлу чек об оплате ?И может ещё какие то документы ,заявление ?Спасибо
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка скільки часу треба чекати на ТRP??? У донька закінчується вже подовжений паспорт. Зловила слот на березень коли паспорт буде вже просочений. Подалися на програму возз'єднання сім'ї чекаємо з травня.
-
На федеральний
-
Сейчас никто не знает, Canada post бастует
-
Доброго вечора,чи хтось знає скільки зараз часу займає після подачі на біженство до моменту розгляду?
-
😉😉
-
Спасибочки большое)
12 Jan 2024, 17:45
348465/468381
7 minutes ago