PR CUAET
-
Ви до Онтаріо, тому повинно бути простіше з тим. В теорії можуть бути перепони для тих хто живе і подається в Квебеку. Я думаю в вашому випадку мало б бути все ок, але поки немає деталей - не можу стверджувати.
-
Просити відстрочку, і намагатися здати її. Якщо зовсім ніяк, писати їм і питати чи не дадуть вийняток щоб доздати пізніше. На базі гуманітарних консидерацій Якщо нічого не вийде і немає можливості чекати, тоді хіба що виключити чоловіка з членів сімї (але тоді не можна буде його спонсорувати ніколи).
-
Там просто написано що воно потрібне, ящко у вас є діти, але не написано що потрібно свідоцтво тільки дітей. Система впринципі мала б сама генерувати список і чек ліст
-
Не достатньо. Дозвіл на виїзд - це дозвіл на тимчасовий виїзд. Дозвіл на іміграцію це дозвіл по постійну зміну країни проживання для дитини. І батько і мама повинні разом вирішувати чи хочуть вони щоб дитина поміняла країну проживання, навіть якщо вони розлучені.
-
Потрібні свідоцтва всіх хто подається. А також всі документи від основного апліканта, бо все що ви подавали на провінційний етап федерали не бачать. Тому всі документи що просять - всі давайте
-
Дякую, І як в такому разі ми будемо відноситися, до Онтаріо чи скоріш до Квебеку? Якщо ми живемо в Онтаріо а родич в Квебуку..
-
Я його зазвичай пропускаю. Воно не є строго обовязковим.
-
eservices.cic.gc.ca/epay/order.do?category=11
-
Програма буде федеральна, тому провінції не мали б мати значення. Проте Квебек має все окремо, в тому числі імм законодавство та міністерство. І чи взагалі вони будуть частиною програми, або чи треба буде від них який апрувал, поки що невідомо
-
Мусите уточнити для якої програми і в якій провінції - правила дуже різні можуть бути
-
Ваш перший крок в підготовці до гуманітарки, вичерпати всі інші способи іміграції, реалістичні і не дуже, і все задокументовувати.
-
Дякую за уточнення!
-
Ну взагалі його кидають після співбесіди вже пропонуючи посаду, але так, краще запитувати на співбесіді, чи зможуть в разі чого його написати)
-
Добрий ранок. Можливо хтось підкаже, як загрузити номінацію в аплікацію( при подачі на федеральний етап) якщо на файлу стоїть захист у вигляді паролю ? Дякую
-
Тобто як я розумію, треба питати за джоб оффер саме вже на самій співбесіді, вірно?
-
Можуть-це факт
-
Чи мало може бути. От ми тут обговорювали у групі, що можуть взагалі без ніякого договори взяти, навіть зарплатню платити з усіма податками платити все офіційно
-
t.me/skiimmigrationCanada Якраз вище на пару дописів розміщували.
-
Що таке джоб офер? Це є пропозиція роботи. Звичайно,що він має бути до початку роботи,а не коли ви вже працюєте
-
Добрий день , порекомендуйте будь ласка консультанта який знається на провінції Квебек
12 Jan 2024, 17:45
34855/429488
4 minutes ago