PR CUAET
-
Юлия, хочу обратить ваше внимание на H&C не рассматривает наличие боевых действий, угрозу жизни и так далее как основание для получения исключений. Иронично заявляя: The cost and inconvenience of returning to your home country to apply for permanent residence are not sufficient factors for H&C considerations.
-
Вітаю Я отрисала 2 тижні тому мій eCoPR, але на порталі все ще висить , що моє фото на розгляді і я повинна його завантажити, хоча я його завантажила , коли отримала портал 2 , і наразі кнопка завантажити неактивна. А нижче знову пише завантажте фото для отримання картки Які наступні дії? Чи це нормальна ситуація? Дякую
-
Може є і інші варіанти. Я надав посилання на те що я знаю що працює бо сам звідти замовляв.
-
Я нигде и не писала что война основа для гуманитарной, вы написали что ирсс все равно когда человек приехал, а я думаю что не все равно, если человек приехал до войны и ссылаеться на войну это не совсем логично....а в каждом кейсе все освещеные факты, могут сложиться в определенную картинку. ..и если люди прибыли по визу гуаэт и видели войну глазами, и могут описать причину почему им не хорошо возвращаться, и опишут чего они достигли здесь, это может сложиться в хороший кейс..
-
в нас те саме. приєднайте вашу PR card аплікацію в GC key. саме там будете бачити зміни по виготовленню та відправки карток. на деяких форумах люди розказували що навіть після отримання картки - інформація не оновлюється, тобто фото так і залишається в статусі in review.
-
Можливо IRCC не підтверджують зараз фото через неможливість відправити картки поштою.
-
У мене так само. Чекати. Текст до і після завантаження не змінюється але це не значить що фото треба ще раз завантажити.
-
Як минула Ваша подача на паспорт?
-
Доброго дня! Потрібна допомога, можливо у когось була подібна ситуація! Хочу заповнити аплікацію Study Permit для сина 4 роки. Син має дійсний Visitor Record та Temporary Resident. Ситуація наступна, коли я зайшла на IRRC у мене було кнопка Study Permit, були запитання я все заповнювала, останні питання про те чи потрібно лист з навчально закладу ( школи) я вказала ні. Потім мене запитали чи маю я лист, я теж відповіла ні. Пісня цього з'явилося вікно де вказано, що я не можу податися на Study Permit. Тепер коли я заходжу в IRRC у мене не з'являється вікно де я можу подати документи на Study Permit , тільки apply Express Entry. Чи була в когось подібна ситуація?
-
Це виглядає як посередники Я ось тут замовляла www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html