PR CUAET
-
Доброго дня! Потрібна допомога, можливо у когось була подібна ситуація! Хочу заповнити аплікацію Study Permit для сина 4 роки. Син має дійсний Visitor Record та Temporary Resident. Ситуація наступна, коли я зайшла на IRRC у мене було кнопка Study Permit, були запитання я все заповнювала, останні питання про те чи потрібно лист з навчально закладу ( школи) я вказала ні. Потім мене запитали чи маю я лист, я теж відповіла ні. Пісня цього з'явилося вікно де вказано, що я не можу податися на Study Permit. Тепер коли я заходжу в IRRC у мене не з'являється вікно де я можу подати документи на Study Permit , тільки apply Express Entry. Чи була в когось подібна ситуація?
-
Це виглядає як посередники Я ось тут замовляла www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html
-
Medical inadmissibility не так работает.
-
Доброго дня!на меблеву фабрику потрібен чоловік з досвідом роботи на пилі. Район S.E.,Barlow trail.графік роботи з 7.30-4.30. Досвід та англійська ОБОВʼЯЗКОВО!!! Без досвіду не розглядаюсь і англійська потрібна для комунікації з менеджером! ЗП обговорюється індивідуально.
-
Практика IRCC меняется постоянно. И даже сами офицеры признают тот факт, что их решения зачастую являются субъективными при работе с H&C. Т.ч. кто там что получал и на каком основании - нужно смотреть в деталях, но система не идеальна. И потребовалось 18 месяцев что бы выдать инструкции IRCC.
-
Более комфортная жизнь в Канаде - это не заслуга апликанта, это заслуга Правительства Канады и её граждан. То, что согласно исключительным мерам CUAET были предоставлены услуги - это временная мера. И на основании факта, что апликант научился ими пользоваться и почувствовал более комфортны условия - не повод для исключения из общих правил иммиграции. Вот если бы аппликант один из 10 тыс. научился ими пользоваться и чудом почувствовал себя лучше - это его заслуга. Мысль ясна?