PR CUAET
-
Дякую!
-
жах... то вони більше шкоди роблять не уряду, а людям звичайним...
-
Дякую. А за яким посиланням можна перевірити статус?
-
до expiration пользуйтесь
-
Це ноутси. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html їх чекати мінімум місяць
-
14-79 сдают
-
Будь ласка може хтось підказати як сформувати новий пдф файл в резерві🙏🏼 В нас висить один старий і я не розумію як створити новий
-
Ще не було відгуків про Укрпошту.
-
Будь ласка може хтось підказати як сформувати новий пдф файл в резерві🙏🏼 В нас висить один старий і я не розумію як створити новий
-
Дякую! 🙏🏻
-
На пошту мало прийти або запрошення на біометрію, або інше щось)
-
Десь 7-10 днів якщо вони його вже відправили.
-
Людоньки хто небудь підкажіть, бо в файлі у нас місяць назад дата, як сформувати новий🙏🏼
-
Так
-
Може хто знає, чи можна виїхати з Канади на пару тижнів, якщо робочий дозвіл закінчується через декілька місяців і ще не подався на подовження? Віза дійсна до 2027 року. Чи зможу я потім заїхати назад до Канади?
-
Ой, а що тут хотіти, заїхала туристом, війни в очі не бачила і пр несіть на блюдечку бо в мене психологічна травма. Правильно офіцер вирішив!
-
we are processing your application
-
5 и эвалюировал бакалавра, т.к. специалист с ошибками, т.е в теории мог добрать ещё 5 баллов, но судя по всему баллы это не решающий фактор
-
Щойно зловила слот на січень Оттава, були ще години вільні
-
Всем привет, как думаете когда будет выборка по программе Employer Job Offer In-Demand Skills stream
12 Jan 2024, 17:45
349039/439179
less than a minute ago