PR CUAET
-
Будь ласка може хтось підказати як сформувати новий пдф файл в резерві🙏🏼 В нас висить один старий і я не розумію як створити новий
-
Людоньки хто небудь підкажіть, бо в файлі у нас місяць назад дата, як сформувати новий🙏🏼
-
we are processing your application
-
Всем привет, как думаете когда будет выборка по программе Employer Job Offer In-Demand Skills stream
-
Вам він не потрібен, завантажуйте work permit
-
В мене був слот на 31 грудня, нещодавно отримала повідомлення на пошту, що мій слот ВІДМІНИЛИ, а причина «святковий не робочий день»!!! Я 8 місяців його ловила… Чи є тут ті, в кого також був на 31 грудня? Я не можу додзвонитися і на пошту два дні пишу - не відповідають…
-
У меня вопрос к тем кто подавался недавно на продление WP- скорее всего я неправильно интерпретирую информацию.. какую сумму платили? И есть ли такие у которых паспорт с коротким сроком- какие дополнения вы включали в аппликацию? Спасибо за отзывчивость🫶
-
Да, вы можете самостоятельно податься. Есть много видео инструкций на ютубе
-
Поздравляю. Мне тогда ситуация немного яснее.
-
Просто через тих хто хоче бути хитрим займаються квоти, а є сімʼї з дітьми, які все кинули заради їх кращої долі приїхавши сюди. Діти по третьому році в школі, уже граються з собою «на англійській», що ця дитина зробить в Українській школі? Вже було чутно про булінг: їдь в свою Канаду, що ти вернулася до нас до школи?- і це реальний випадок. То хіба це не гуманітарні фактори? А не бачити війни і говорити, що я «помру» як повернуся, то не те, вибачте!