PR CUAET
-
Будь ласка скиньте посилання де саме подаватися на продовження ВП🙏🏼
-
20 листопада
-
Так
-
Мабуть тут вже писали, але знову питаюсь. Якщо WP в мене до 2026 року (дали на 3 роки спочатку), а паспорт в мене до червня 2027. + заїхала до 31 березня 2024р. Питання: чи можу я подаватися на продовження ВП? І чи додадуть 1 рік (як в паспорті до 2027)? Буду щиро вдячна за вашу допомогу
-
Зазвичай на кордоні мають давати на 3 роки.
-
Оттава
-
Дякую, буду знати
-
дякую)
-
Напишите мне в личку, скину образцы для писем поддержки и краткий гайд по сбору документов, и подскажу по подаче, что и за чем....последовательно....
-
они и так это знают UIC об этом скажет. Не переживайте.
-
У сенсі? Люди тут писали про свої успішні рішення.
-
Особисто для мене більшість запитань цього учасника та пояснень звучать більш ніж логічно. То, що вони не подобаються більшості із нас, то вже інша справа)) якщо хтось зараз на моменті підготовки кейсу - це тільки допоможе краще його підготувати і не будувати зайвих ілюзій «всім все дадуть, тому що ми так хочемо» 🙂
-
Сто бессмысленных сообщений . В итоге нет не единого положительного решения в этой группе, я жду 7 месяцев
-
Не потрібно на загал розповідати про себе. Вас будуть виводити на емоції різні невідомі люди і хайпувати за ваш рахунок. Свою історію розкажіть консультанту від якого отримаєте напрямок в якому вам потрібно рухатися.. Тримайтеся. Бажаю успіху.
-
он не ходит, я правильно поняла? колясочник?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Також зловив на 29 в Оттаву сьогодні
-
У меня до 28 мая а 29 нет. Оттава на загранпаспорт взрослой
-
ВП не може бути довший ніж дійсний паспорт.
-
Підскажіть, будь ласка, а якщо працюєш як sole proprietorship, то не дадуть пр?
12 Jan 2024, 17:45
349304/446694
4 minutes ago