PR CUAET
-
Нас нафіг послали
-
Головне шо Ви заробляєте гроші. А де Ви працюєте їх не дуже цікавить мабуть)
-
Так, можете подаватися
-
Я знаю. Просто 1ий ворк перміт дали на 3 роки з 2023-2026 р (як зазвичай усім дали). Але паспорт дійсний до 2027. Тому і питаю чи можна податися на продовження, щоб добавили ще на 1 рік до 2027 бо паспорт до 2027
-
А можете скинути в приват хоча б 1 відео? 🙏🏼
-
Ну наприклад сервіс Онтаріо. Тим теж пофіг. Не дають хелс карт.Тобто і IRCC може послати. Можливо хтось подавався сол пропріелтором по цій програмі і вони прийняли? Буду безмежно вдячна, бо скоро посивію
-
До кого до них?
-
Яких центрах??
-
Як можна достукатись до них? Я вже була у двух різних центрах
-
У мене за 5 днів паспорт долетів з України в Канаду Укрпоштою
-
Дуже дякую за відповідь і підтвердження що можна таки подаватися 😊
-
В цій програмі взагалі немає умов, де ви маєте працювати. Ви ж кажете про возз'єднання?
-
Сказали по вашій програмі не передбачувано, що ви працюєте на себе. Надали всі документи на сол пропріетор
-
У сенсі? Ви які документи надали?)
-
Угу
-
Та це ще нічого,я відправила 8-го жовтня🥹
-
Ви являєтесь тією особою по якій рідні подаються, вірно?
-
Бо пейстабс лише для штатних працівників. Вам треба надати інші документи. To prove your income, you may need your income tax returns, a proof of income statement from the CRA, a notice of assessment, business financial statements, and invoices or contracts.
-
Вас не просили ставити некоректні запитання. Пропоную поспілкуватися з @painted_turtle в особистих. Дякую за розуміння!
-
точно! У меня тоже наверное синдром этот..😁 В последнее время уже три раза сон вижу, типа я попадаю в Украину и потом пытаюсь выехать но понимаю что граница закрыта.Пытаюсь всякими способами пролезть то через забор то горами, реками :))) честно, не выдумываю :) Потом просыпаюсь и облегченный вздох 😊
12 Jan 2024, 17:45
349332/430050
3 minutes ago