PR CUAET
-
До кого до них?
-
Яких центрах??
-
Як можна достукатись до них? Я вже була у двух різних центрах
-
У мене за 5 днів паспорт долетів з України в Канаду Укрпоштою
-
Дуже дякую за відповідь і підтвердження що можна таки подаватися 😊
-
В цій програмі взагалі немає умов, де ви маєте працювати. Ви ж кажете про возз'єднання?
-
Сказали по вашій програмі не передбачувано, що ви працюєте на себе. Надали всі документи на сол пропріетор
-
У сенсі? Ви які документи надали?)
-
Угу
-
Та це ще нічого,я відправила 8-го жовтня🥹
-
Ви являєтесь тією особою по якій рідні подаються, вірно?
-
Бо пейстабс лише для штатних працівників. Вам треба надати інші документи. To prove your income, you may need your income tax returns, a proof of income statement from the CRA, a notice of assessment, business financial statements, and invoices or contracts.
-
Вас не просили ставити некоректні запитання. Пропоную поспілкуватися з @painted_turtle в особистих. Дякую за розуміння!
-
точно! У меня тоже наверное синдром этот..😁 В последнее время уже три раза сон вижу, типа я попадаю в Украину и потом пытаюсь выехать но понимаю что граница закрыта.Пытаюсь всякими способами пролезть то через забор то горами, реками :))) честно, не выдумываю :) Потом просыпаюсь и облегченный вздох 😊
-
Я так минулого березня подавала на подовження зі старим паспортом, який діє до 06.2026 і дали новий ворк перміт до кінця дії паспорта. Зараз вже з новим паспортом буду подаватись на новий вп, щоб +3 роки отримати
-
Я висилав лише paystubs і bank statements для себе ,брата , батьків
-
До Сервіс ми звертались, щоб поновити хелс карт. Ті відправили далеко і надовго. Тепер нервую чи прийме IRCC документи про фін інформацію по Возєднання сім’ї. Бо читаю, що пей стаби потрібно, а у сол пропріейтора авжеж їх не має
-
Доброго дня, дуже дякую. Дуже сподіваюсь що бал по ОІНП скоро впаде як раніше🤞🏻 Дуже дякую за Вашу відповідь та пораду!
-
У мене відчуття що ми спілкуємось про дві різні програми)
-
Это яркий пример как подавать информацию, вроде есть правильные вопросы, но перекручивание некоторых описаний, и манера задавать вопросы, да можно себя исследовать и свою апликацию, но иногда людям нужен ответ, а не нравоучение...заметьте за два дня не было информации что же все таки по его мнению ичключения, ладно бы он налетал на молодых здоровых без факторов к гуманитарке....вчера на несколько человек наехал, если бы в чате так отвечали все на все вопросы, люди бежали бы отсюда, вот мужчина спросил видео инструкцию, а он ему кучу вопросов как с притензией....не видно в этой форме общения желания помочь, а как будто отпугнуть обидеть хочет....
12 Jan 2024, 17:45
349338/435407
4 minutes ago