PR CUAET
-
Понятно, вам не одобрили TRP, часики тикают и вы нагоняете смуту на людей 2 день
-
едак ви швидко в сальто перевзулися. Мастер! )
-
Это вы не прямо сказали, что человек не умный?
-
Извините, за нескромный вопрос, вы как самый умный здесь человек, свой кейс уже приготовили , если да , то по какой программе?
-
Разумный бы человек взял бы в руки свой кейс и пошёл бы готовить, на всякий случай аргументы для аппиляции. Ну, или задал вопрос своим консультантам, могут ли они представлять вас в Суде, а если не могут - пошёл бы искать.
-
Саме так
-
Скажіть будь ласка чи потрібна довідка про реєстрацію місця проживання в Україні в Торонтовському консульстві для паспорта?
-
🎄 Дискусійний клуб для підлітків (12-15 років) 📅 Дата: 7 грудня ⏰ Час: 13:00 – 15:00 📍 Місце: Український хаб, 11041 105 Ave NW Office 102 Тема: "Мрії, що збуваються: магія Різдва" На цій зустрічі ми будемо: ✨ Формулювати мрії, бажання та цілі на майбутній рік. ✨ Дізнаємось, як правильно планувати, щоб мрії ставали реальністю. ✨ Спілкуватись у теплій та дружній атмосфері, відкриваючи магію Різдва. 🎁 Ця зустріч допоможе кожному підлітку не лише повірити у власні сили, але й зробити перші кроки до втілення своїх мрій! 📧 Реєстрація обов’язкова: [email protected] Місця обмежені – поспішайте приєднатись! Чекаємо на вас із гарним настроєм та бажанням творити своє майбутнє! 😊 #мипоруч #безкоштовно
-
Біженці від війни. Ситуація трактується Канадою як виключна ( exceptional) доречі, саме тому вони зробили програму CUAET (Emergency Travel).
-
Так у вас же вп заканчиваться в июле 25, и паспорт не продлить, и вам не нужен кейс?тогда куда путь будете держать?как самый умный человек?
-
Олексей, www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukraine-cuaet-februrary-4-extension.html Public policy considerations: The goal of this public policy is to continue our commitment to the thousands of Ukrainian nationals and their families who sought temporary safe haven in Canada by applying under one of the CUAET public policies... где здесь что-то про refugee?
-
я більш ніж впевнений що кінцева ціль тут порекомендувати консультанта або адвоката який "знає" як все треба робити. А ще нагнати пурги про те що "гарний кейс дешево не коштуватиме"
-
Я не розумію як на двух консульствах однієї країні різні переліки необхідних документів для подачі на паспорт.. може хтось може мене поправити ? У Торонтовському в переліку фото карта для дорослого і нема запиту для довідки реєстр прожив в Укр. В Оттаві нема пункту фото, але є довідка реєстр місця проживання
-
Всім доброго вечора. Сьогодні забирав паспорт в Едмонтоні, хотів би поділитися своїм досвідом. Паспорти видаюсь у проміжок 16-17 годин. Раніше лише якщо не встигаєте на літак. Я летів з Торонто, майже весь день був в консульстві. Так як не встигав на літак , то паспорт видали трохи раніше. Резерв не просили (хоча він у мене був). Вся процедура зайняла 3 хвилини. Консул та інші співробітники ввічливі коли з ними нормально розмовляти. Під час мого перебування було декілька конфліктів - багато відвідувачів вимагало оформити їм паспорт без слоту. Або запис на паспорт без Резерву. Консульство такі питання не вирішує, і громадяни почали кричати на співробітників
-
а какого простите .... вы тут делаете и советы даете о которых вас не спрашивают?
-
Подскажите, а забирают ли старый паспорт при изготовлении нового?
-
Питання, сайт пише що збір платити не треба для дітей, але збір 53 долара. може просто неудачно виразилися?
-
А кто сказал, что он мне нужен? :)