PR CUAET
-
Я не розумію як на двух консульствах однієї країні різні переліки необхідних документів для подачі на паспорт.. може хтось може мене поправити ? У Торонтовському в переліку фото карта для дорослого і нема запиту для довідки реєстр прожив в Укр. В Оттаві нема пункту фото, але є довідка реєстр місця проживання
-
Всім доброго вечора. Сьогодні забирав паспорт в Едмонтоні, хотів би поділитися своїм досвідом. Паспорти видаюсь у проміжок 16-17 годин. Раніше лише якщо не встигаєте на літак. Я летів з Торонто, майже весь день був в консульстві. Так як не встигав на літак , то паспорт видали трохи раніше. Резерв не просили (хоча він у мене був). Вся процедура зайняла 3 хвилини. Консул та інші співробітники ввічливі коли з ними нормально розмовляти. Під час мого перебування було декілька конфліктів - багато відвідувачів вимагало оформити їм паспорт без слоту. Або запис на паспорт без Резерву. Консульство такі питання не вирішує, і громадяни почали кричати на співробітників
-
а какого простите .... вы тут делаете и советы даете о которых вас не спрашивают?
-
Подскажите, а забирают ли старый паспорт при изготовлении нового?
-
Питання, сайт пише що збір платити не треба для дітей, але збір 53 долара. може просто неудачно виразилися?
-
А кто сказал, что он мне нужен? :)
-
Значит вы не о себе писали сегодня, ну так на каком основании вы будете оставаться, просто продлите еще раз вп
-
У меня паспорт в 2025 не заканчивается, выдаётся новый. Ехать мне ни куда не нужно.
-
245/60/R18 мне нужны в Эдмонтоне🛞🛞🛞🛞
-
Кому-то мои мысли покажутся полезным. Если не вам - просто игнорируйте. Мне тоже не всё в этой жизни нравится. А кому реально нужно подготовить адекватную аргументацию, чуть сильнее "мой ребёнок тут учится, я работаю - хочу исключение из правил".
-
по рекомендаціях, а як ще? Мені здавалось це зрозумілим і без пояснень, якщо консультант має багато відгуків, немає статистики власних відмов (або мінімум), давно працює на ринку Канади то такого і оберуть. Я так розумію ми зараз максимально наблизились до моменту де ви рекумендуєте того кого хотіли?
-
Пише вже підданий короля)
-
Якщо ви бажаєте то з вами, пане, я можу розмовляти українською, якщо вам так буде зручніше.