PR CUAET
-
Я подалась 20 липня. Ще не отримала. Коли у Вас дата подачі?
-
Найлогічнійший коментар. Згодна з Вами)
-
Якщо Ви через бухгалтера тільки подавали декларацію, то кабінет не створювався. Вам потрібно самому його створити, там по ходу декілька особистих запитань. Щоправда Вам потрібна форма Т1 ( декларація), бо звідти береться теж необхідна інформація для створення кабінету. Якщо ж у Вас дійсно він створений, то дзвоніть в CRA, вони Вам допоможуть, інакше ніяк.
-
допоможу
-
Доброго дня , подавався на продовження ворк перміт і прийшов одразу такий лист , старий ворк перміт дійсний до 01.06.2026
-
Щиро дякую. Вже зробила витяг.
-
Так у всіх. Автоматично Це на випадок якщо WP закінчиться поки йде розгляд.
-
Зробіть макіяж та вийдіть на вулицю на денне світло. Відпишіться, якщо спрацювало. 🤗
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, куди надсилати дані про зміну місця проживання? На ПР подалися ще у червні.
-
С 2025 анонсированы крупные изменения в bc pnp. Скорее всего будут новые правила по всем стримам
-
А звідки вони будуть знати, що ви якісь час без діючого паспорту були?
-
Пiдкажiть будь ласка, якщо у нас запис наприклад о 12 годинi в Торонто, приймають рiвно о цiй годинi? якщо запiзнитися маю на увазi, дуже затримують рейс😭
-
По різному буває. Іноді вчасно, іноді невелика затримка, іноді на годину і більше... Як пощастить. Знаю що в Едмонтоні хто запізнився приймають останнім, але приймають. Як буде в Торонто мені не відомо.... Спробуйте їх набрати і попередити про запізнення. Але не факт що візьмуть слухавку...