Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t493991674T Offline
    t493991674T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    рахунок за носи виставило $19 😳 бачила тут, що платили 5🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    Не успевали к сожалению, ни в Едмонтоне ни в Торонто были случаи, тут люди предупреждали описывали свои ситуации
    1 Reply Last reply
    0
  • t2122262993T Offline
    t2122262993T Offline
    WatchDog Clone Robot
    wrote on last edited by
    Message from user Виктория Левицкая has been removed because this user is in spam list (???)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь-ласка, подала аплікейшн по CEC 05.06, останнє оновлення було 22.08 (судячи з GCMS notes, справу розглядав case analyst, і відмітив eligibility:recommend passed). Criminality&security - not started. Вже 3,5 місяці апдейтів немає. Чи це нормально? Чи час переживати? Чи можна щось зробити (написати може комусь листа), щоб дізнатися, чому затримка, чи пропушити їх якось?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    @juliasolncewa допоможеш?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    Чёткого количества нет. Иногда 5, иногда 10.. всё зависит от человека. Суть этих писем в том, что бы показать, что в трудные времена, у вас есть к кому обратиться, что у вас есть круг общения. Показать, чем вы вообще занимаетесь в Канаде по мимо работы. Вот и всё.
    1 Reply Last reply
    0
  • t549817923T Offline
    t549817923T Offline
    Жанна
    wrote on last edited by
    Мені нині мала прийти, але бачу що прилетіла у Канаду і вже вилетіла у Німеччину. Напевно через страйк. Я у шоці
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Шевців Катя
    wrote on last edited by
    Скажіть будь-ласка скільки зараз виготовляють закордонний паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t794018518T Offline
    t794018518T Offline
    Janna
    wrote on last edited by
    Сколько писем должно быть вообще?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    Суть всех рекомендательных писем, как и любых других, что не только для иммиграции - дать характеристику от разных слоёв общества. Церков - это уважаемая часть общества, и если дана рекомендация, то в той или иной степени вы на хорошем счету у общества. Такое же письмо можно получить и от любого волонтёрского центра, чем бы он не занимался. Это обычно письмо поддержки, оно в списке, т.к его проще всего получить прихожанам церкви, вот и всё. Одним больше, одним меньше - без разницы.
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Влітку, за місяць погодили. У всіх різні історії
    1 Reply Last reply
    0
  • t5488021058T Offline
    t5488021058T Offline
    Bxkc
    wrote on last edited by
    Я не з усім погоджуюся з РТ( добре було б що Ви сказали своє справжнє імʼя, що ми Вас не називали чурез псевдонім). Але, це моє внутрішнє непогодження і навʼязувати його комусь не буду. Про те, я побачила освідчену, грамотну людину, яка грамотно пише, посилається на законодавчі акти та висновки. Не кожен так зможе. І я рахую, що читати такі повідомлення корисно, навіть якщо я з ними не погоджуюся. Він виступає, як прокурор, який має захищати державні інтереси, а не іти на повідку адвоката, який представляє інтереси клієнта. Тому хай кожен робить для себе висновки, а блокувати людину за це зовсім не потрібно!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana Limanskaya
    wrote on last edited by
    Пакет документов был очень большой. Не было только церкви и волонтерства.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Звертайтесь до професіоналів і вони вам розрахують всі ліміти. An RRSP deduction limit is the maximum amount of money you can contribute to your RRSP and claim as a tax deduction on your income tax return. More specifically, it's the lesser of 18% of your income from the previous year or the annual limit set by the CRA
    1 Reply Last reply
    0
  • t410665276T Offline
    t410665276T Offline
    270879
    wrote on last edited by
    У меня параллельно и идет провинциальная программа, мне все равно 😀
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Сьогодні я вирішила написати книжечку до свята, яке так люблять всі діти, — до свята Святого Миколая.Її я хочу посвятити хворій на рак Олені, яка проживає в нашому місті Калгарі та бореться з цією страшною хворобою. Нехай Бог її оберігає і дарує швидке виздоровлення, щоб її дитина раділа не лише подарункам, а й здоровій матусі. Ця книжечка абсолютно безкоштовна, і я з радістю ділюсь нею з вами. Але якщо ви бажаєте зробити пожертву на користь Олени, яка бореться з раком, я з радістю надаю її e-mail для трансферу [email protected] В цій книжечці ви знайдете не лише цікаву історію про життя Святого Миколая, яку доповнюють яскраві малюнки, створені за допомогою штучного інтелекту, але й різні ігри, що сприяють розвитку дрібної моторики, пам’яті, уваги. А на останній сторінці вас чекає пісня, яку я недавно написала. Дякую за вашу увагу, і бажаю гарного прочитання та радості!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana Limanskaya
    wrote on last edited by
    Дякую. Так, як додаткові. Томущо при подачі основного кейс цього документа я не додала. Також оновлені податкові за 24 рік та додаткові сертифікати на роботі,які сдобудемо з моменту подачі файлу та листи підтримки додаткові. Ще листи з доказом волонтерських робот,але ми не маємо на це часу тому,що працюемо фултайм та іноді Overtime ..
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Моїм дітям виготовили за 10 днів. Питання, коли паспорт привезуть у Канаду 😊 Офіційно консульство - від 3 місяців. Є інші способи доставки, наче 1,5-2 місяці.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    А это ваш адвокат так хитро придумал, податься минимум необходимых документов, что бы не тратить время, и потом пока оно висит досылать через форму? Инновационно, чес. сказать)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    TeaPenguin
    wrote on last edited by
    @OstapBosak Підкажіть будь-ласка. Я провінційний номінант nonEE. Зараз залишився лише security check на фед рівні. Якщо компанія-роботодавець від свого імені напише letter of support до провінційних і або федеральних офіцерів це може якось прискорити розгляд чи це навпаки може нашкодити (наприклад як тиск на них розцінять)?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags