PR CUAET
-
Я не з усім погоджуюся з РТ( добре було б що Ви сказали своє справжнє імʼя, що ми Вас не називали чурез псевдонім). Але, це моє внутрішнє непогодження і навʼязувати його комусь не буду. Про те, я побачила освідчену, грамотну людину, яка грамотно пише, посилається на законодавчі акти та висновки. Не кожен так зможе. І я рахую, що читати такі повідомлення корисно, навіть якщо я з ними не погоджуюся. Він виступає, як прокурор, який має захищати державні інтереси, а не іти на повідку адвоката, який представляє інтереси клієнта. Тому хай кожен робить для себе висновки, а блокувати людину за це зовсім не потрібно!
-
Пакет документов был очень большой. Не было только церкви и волонтерства.
-
Звертайтесь до професіоналів і вони вам розрахують всі ліміти. An RRSP deduction limit is the maximum amount of money you can contribute to your RRSP and claim as a tax deduction on your income tax return. More specifically, it's the lesser of 18% of your income from the previous year or the annual limit set by the CRA
-
Сьогодні я вирішила написати книжечку до свята, яке так люблять всі діти, — до свята Святого Миколая.Її я хочу посвятити хворій на рак Олені, яка проживає в нашому місті Калгарі та бореться з цією страшною хворобою. Нехай Бог її оберігає і дарує швидке виздоровлення, щоб її дитина раділа не лише подарункам, а й здоровій матусі. Ця книжечка абсолютно безкоштовна, і я з радістю ділюсь нею з вами. Але якщо ви бажаєте зробити пожертву на користь Олени, яка бореться з раком, я з радістю надаю її e-mail для трансферу [email protected] В цій книжечці ви знайдете не лише цікаву історію про життя Святого Миколая, яку доповнюють яскраві малюнки, створені за допомогою штучного інтелекту, але й різні ігри, що сприяють розвитку дрібної моторики, пам’яті, уваги. А на останній сторінці вас чекає пісня, яку я недавно написала. Дякую за вашу увагу, і бажаю гарного прочитання та радості!
-
Дякую. Так, як додаткові. Томущо при подачі основного кейс цього документа я не додала. Також оновлені податкові за 24 рік та додаткові сертифікати на роботі,які сдобудемо з моменту подачі файлу та листи підтримки додаткові. Ще листи з доказом волонтерських робот,але ми не маємо на це часу тому,що працюемо фултайм та іноді Overtime ..
-
Моїм дітям виготовили за 10 днів. Питання, коли паспорт привезуть у Канаду 😊 Офіційно консульство - від 3 місяців. Є інші способи доставки, наче 1,5-2 місяці.
-
А это ваш адвокат так хитро придумал, податься минимум необходимых документов, что бы не тратить время, и потом пока оно висит досылать через форму? Инновационно, чес. сказать)
-
@OstapBosak Підкажіть будь-ласка. Я провінційний номінант nonEE. Зараз залишився лише security check на фед рівні. Якщо компанія-роботодавець від свого імені напише letter of support до провінційних і або федеральних офіцерів це може якось прискорити розгляд чи це навпаки може нашкодити (наприклад як тиск на них розцінять)?
-
Матінко рідна, а коли вже буде по темі, я перевіряю чат кілька разів на день, з останнього разу минула ніч а тут 260 повідомлень і все якісь сварки і міряння хто мудріший. Народ, мені здається, що офіційний сайт може почитати кожен, новини може почитати кожен, аналізувати може кожен. Давайте якось може більше ділитися РЕАЛНИМИ фактами з власного досвіду, а не кума сваха і колєга казали… і ще десь там Вибачте, якщо когось образила. Але дійсно хочеться більше по факту..
-
Я теж розумію, що необхідно додавати ще документи. Наприклад з моменту подачі основного файлу я та син отримали нові сертифікати для роботи+ нови такс- форми будут в лютому
-
Я теж чула від адвоката, що кожні півроку додавати, бо і забезпечення, і інтеграція змінюються. Але як є насправді - хто знає
-
Тут два варіанти або приймуть або ні 😂 якщо треба знати завчасно пищить на пошту отримаєте найвірнішу відповідь. Можуть сказати чекати в черзі після усіх приймуть, а може не сподобається ваша інтонація чи зачіска і тоді скажуть приїжджати в назначений день
-
Все таки зараз краще МІСТ
-
Нещодавно Ви скаржилися, що "100 бессмымленных сообщений". Скажіть, будь ласка, в чому сенс Вашого повідомлення? Якщо Ви хотіли поділитися радістю - ми всі за Вас раді, що у Вас паралельно йде провінційна програма. Але як це стосується гілки гуманітарної програми? Дякую, якщо надалі будете послідовним.
-
Реальні факти: чекаємо 😊