PR CUAET
-
Дякую. Питання в мене не про розмір room (це я порахую сам чи запитаю у бухгалтера), а про те, в який рік буде зарахований мій «внесок» між 1 січня та 1 березня. Ніби тут відповіли, але тепер питання: чи є в мене вибір - в який податковий рік задекларувати цей внесок: в минулий чи в поточний. t.me/prcuaet/82317/404301
-
Дякую!А старий паспорт у вас забирали?там же віза вклеїна,чи можна відмовитися,щоб не забирали?
-
Логіка мого адвоката в тому, що чергу відсуває так звана непріоритетність заявки. Чим менше вагомих факторів, тим вона далі. Бо гуманітарні заявки опрацьовуються більш через чергу пріоритетності, ніж через чергу від дня подачі. А отже, будь який документ, який має додаткові плюси для апліканта, слід додати. Також він каже, що це доводить, що аплікант активно намагається інтегруватися, а не просто сидить і чекає. Знову ж - це мій адвокат і я, зрозуміло, прислухаюся до його порад. Кожен має право вирішувати, до якого адвоката чи консультанта звертатися і до яких порад дослухатися
-
Вітаю,підкажіть будь ласка,коли роблю запис на візит,та вибір роблю посольство України в Канаді це має на увазі Оттава?
-
Підскажіть будь ласка,у моїх батьків запрошення на ворк перміт до 07.2026,але батько не виїздний до весни,мають плани прилетіти влітку,як нам правильно вчинити,краще,щоб мама прилетіла сама до 31 березня і взяла ворк перміт для себе,а потім влітку разом прилетіли,чи вони обоє можуть спокійно влітку отримати ворк перміти?
-
-
Message from user Ivan has been removed because this user is in spam list (???)
-
1."Е(лектронна) черга" Щоденно викладає по 12 нових слотів (сьогодні на 30 травня). Щоб ви їх побачили та зловили обов'язково треба перевести час на київський у вашому комп'ютері (на телефон багато хто скаржаться-не виходить зайти на сайт). Якщо потрібен візит швидше .. 2. Сайт пропонує "чергу очікування" за цією чергою консульство надсилає слоти персонально (час та дата) який ви маєте підтвердити за 24 години, інакше він передається наступному. Як записатися в чергу очікування, шукаєте вільні слоти по усім місяцям до червня, повертаєтеся в листопад і нічого не робите, займаєтесь своїми справами, час від часу перевіряєте чи з'явилася пропозиція стати в чергу очікування . Обидві черги за цим посиланням mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
😔 На жаль, ваш запис № OWQ322 на візит 18.03.2025 14:15 до установи «Генеральне Консульство України в Торонто» для Причина скасування: Вказані послуги надаються без попереднього запису в е-черзі: понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця: 13:00 – 14:00. Більше за посиланням: Графік прийому громадян | Генеральне консульство України в Торонто. Слідкуйте за вашими записами в електронному кабінеті.
-
Треба постійно оновлювати сторінку?Та ставати на різні місяці,щоб побачити слоти?чи коли зʼявиться щось воно висвітиться?
-
Підскажіть будь ласка,відправила аплікацію 2 місяці тому,чи можу я десь дивитися,що змінилося в ній,якісь етапи,як наприклад коли подавалась на візу,чи тільки чекати на повідомлення на пошту?
-
Індустрія яка робить левову доль прибутку для провінції 🤦♂️
-
А... То може я не оновив сторінку. Зараз вже и я не бачу.