PR CUAET
-
Нам раздали листики и ручки, зачитали два предложения инструкций и потом назвали цифры кода который нужно было ввести на компе. После ввода нажимаете кнопку Старт и экзамен начинается. Можно наверно затормозить, и не вводить сразу код, но они могут решить что вам что то не ясно и придут помогать)
-
Дякую. Поки чекала результат я уже в голові перебрала всі помилки які я зробила, і ще й парочку певно придумала сама собі.
-
Нам раздавали перед самым началом, то не было времени. Может от центра зависит.
-
Дають 2 листочка і ручку. Час є.
-
Я тут подумала, чи є можливим наприклад швидко перед початком тесту прописати основні синоніми до часто вживаних adjectives, щоб потім підглядати їх і використовувати в спікінг щоб було більш різноманіття . Писати з голови авжеж, по памʼяті , просто щоб коли почнеш говорити то не губитись згадуючи те чи інше слово як його виразити інакше.. але чи дійсно буде на то час?
-
Ні, буває так, перевіряйте кабінет. Вони тиждень відповідали до війни коли то було рідкість
-
З сином, але не маленьким. Я працюю 5 днів на тиждень та не маю персонального викладача, я займаюсь сама. Двічі на тиждень відвідую listening and speaking, але це більше не про навчання, а адаптацію в Канаді. Все можливо, нам дали три роки,а це не мало, коли є ціль.
-
В цих перекладала повністю онлайн , обидва вес, диплом був 450 магістерський [email protected]
-
Так я згідна що кожен може вивчити можу та здати на піар ,головне гарний викладачь та ваші зусилля
-
У мене усе добре та не маю ні якої дислекції.Ви напевно приїхали сама не з маленькою дитиною .Той хто з дітками трішки довше потрібно часу для вивчення мови ,і головне знайти хорошого викладача
-
Я це теж так зрозуміла, дякую за відповідь!
-
Да, я отправлял анкету и копии документов, нужных для справки, по почте в посольство Турции в Торонто
-
Ви маєте на увазі запит поштою до Посольства / Консульства Туреччини робити, будучи в Торонто?
-
Подпись точно консула, печать скорее всего тоже, по ней не понятно чья она. Если вы в Торонто, то они говорят, чтобы получить справку, то нужно отправлять заявку по почте. Лично нельзя к ним прийти за справкой, как минимум они мне так ответили на письмо