PR CUAET
-
я мав на увазі фото на аплікацію.. у вимогах пишуть що потрібно фото із записом де і коли, і от комусь повезло а комусь ні.
-
Ну фотографии для карточки я имею ввиду
-
У мене була подача 8 липня, AOR отримала 27 листопада
-
Підкажіть. DHL статус - доставлено тиждень тому. Але на сайті passport.mfa.gov.ua/ статус так і не помінявся. Чому так і скільки ще чекати?
-
Спробуємо привʼязати до приклада накопичення на down payment. Зараз 4 січня 2025. Я використав всі rooms в 2024 (rrsp, fhsa) Всього накопичено: RRSP: 50000 FHSA: 32000 Хочу 31 січня внести down payment. Я/бухгалтер розрахували rrsp room на 2025 рік = 10000 Чи можу я внести 4 січня: +10000 на RRSP +8000 на FHSA (тут плаваю в термінології: й зробити так, щоб це йшло за рахунок 2025 року, а не перевищення rooms за 2024?) щоб 31 січня взяти на down payment : - 60000 з RRSP (це буде HBP) - 40000 з FHSA
-
12 где-то
-
Підкажіть будь ласка якщо маю виготовлений паспорт, то як краще діяти замовляти доставку DHL чи може не варто бо в кінці грудня буде диппошта? Порадьте будь ласка 🙏
-
Поки нема україномовних, дзвонили
-
Теж саме питання, в ДІЇ показаний територіальний підрозділ як 2CAN, але його розшифровку так і не знайшла🙈