PR CUAET
-
Я тут подумала, чи є можливим наприклад швидко перед початком тесту прописати основні синоніми до часто вживаних adjectives, щоб потім підглядати їх і використовувати в спікінг щоб було більш різноманіття . Писати з голови авжеж, по памʼяті , просто щоб коли почнеш говорити то не губитись згадуючи те чи інше слово як його виразити інакше.. але чи дійсно буде на то час?
-
Ні, буває так, перевіряйте кабінет. Вони тиждень відповідали до війни коли то було рідкість
-
З сином, але не маленьким. Я працюю 5 днів на тиждень та не маю персонального викладача, я займаюсь сама. Двічі на тиждень відвідую listening and speaking, але це більше не про навчання, а адаптацію в Канаді. Все можливо, нам дали три роки,а це не мало, коли є ціль.
-
В цих перекладала повністю онлайн , обидва вес, диплом був 450 магістерський [email protected]
-
Так я згідна що кожен може вивчити можу та здати на піар ,головне гарний викладачь та ваші зусилля
-
У мене усе добре та не маю ні якої дислекції.Ви напевно приїхали сама не з маленькою дитиною .Той хто з дітками трішки довше потрібно часу для вивчення мови ,і головне знайти хорошого викладача
-
Я це теж так зрозуміла, дякую за відповідь!
-
Да, я отправлял анкету и копии документов, нужных для справки, по почте в посольство Турции в Торонто
-
Ви маєте на увазі запит поштою до Посольства / Консульства Туреччини робити, будучи в Торонто?
-
Подпись точно консула, печать скорее всего тоже, по ней не понятно чья она. Если вы в Торонто, то они говорят, чтобы получить справку, то нужно отправлять заявку по почте. Лично нельзя к ним прийти за справкой, как минимум они мне так ответили на письмо
-
Мені по цій шкалі важко оцінити, я ніколи не вчила анг в школі (була німецька) чи на курсах, я по суті самоучка. Оцінюю свій рівень як середній, переживала більше всього за спікінг, бо в Україні взагалі практики не мала, а в Канаді її дуже мало, бо по роботі особо ні з ким спілкуватися не треба. Намагаюся щодня дивитися якісь фільми і серіали на анг з субтитрами
-
Зрозуміла, а я отримала через e-devlet system. З barcode. Можливо тоді треба піти до посольства Туреччини в одному з міст Канади за підписом і печаткою? Пане Вікторе, а за чиїм підписом вам дали? Консула? І печатка чого? Консульства?
-
Я получал справку в посольстве турецком, и подпись и печать ставят
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, яку легалізацію Канада вимагає від Довідки про відсутність судимості, з Туреччини, наприклад? Є довідка архівна про відсутність судимості з Туреччини з barcode. Зчитується barcode і на сайті текст відображається як підтвердження. Чи треба підпис і печатку на довідці ставити? Я намагалася отримати підпис і печатку, але не ставлять турки, баркод є і все. Хтось з таким стикався?
-
noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=8ng%2Bb6wwYKpLbPtIQxaeiOzdALe2y21OiiKwG0RfBEc%3D# Тут вся інформація) там написано де треба і де не треба ліцензія