PR CUAET
-
Наче 65, але я щось не можу знайти де перевірити це діло швиденько
-
Усі ці відомства працюють від України. Вони зобов'язані дотримуватися українського законодавства. Лише, якщо святковий припадає на вихідний день (субота,неділя), то тоді вони мають вихідний як і в Україні.
-
Це так. У кожного адвоката свій підхід. Так само як і діти. Одні адвокати кажуть, що це майже гарантований успіх. Інші - що це додатковий (хороший пункт), але далеко не завжди головний.
-
Який у Вас був бал?
-
Добрий день, всім обізнаним краще за мене. Підкажіть будь ласка. Побачила сьогодні на сайті, що підтвердження мого слоту приходило, а я підтвердження пропустила, 24 години пройшло, «так» більше не натискається. Чи прийде наступне, те що за 7 днів до візиту, чи я вже втратила свій шанс?
-
Робота не повʼязана з регуляторними професіями, і родичів не має в Канаді? Ви мене вибачте, я хочу зрозуміти як вийшло більше 60 балів, може я не так щось відмітила в анкеті. Більше 56 не виходить
-
Мабуть не рекордсмен) Я ще чекаю))
-
Ні я поки що в Калгарі
-
Високий бал, це завдяки рурал?
-
Я раніше ловила і піймала, подавала в один день.
-
Дякую, я якщо що пізніше порахую, мені зараз не на часі.
-
Я напевно вас здивую, але канадцям все одно, для них ми всі мігранти біженці і тд. Ну і так, взагалі то треба побігати задля пр 😜
-
До чого тут діти .... Нічого нового ... Не видають хто не на обліку..тобто якщо тобі 18 і більше
-
Я скинула бали можете порахувати
-
Робота проходила teer 3 NOC 73301 Родичів немає Магістр еваюлюйований Анлгійська 10 8 8 8 Що там ще можливо було
-
К сожалению мы ещё ждём.....
-
Дякую. 2 дорослих і дитина
-
Вітаю, досить швидко 🔥 Скільки людей в Вашій подачі?
-
Певно що так, я на це не звертав
-
❌Нагадування - гілка лише для Хронології. Питання і дискусії будуть видалятися. Дякуємо!
12 Jan 2024, 17:45
Post 350330 of 390835
3 minutes ago