PR CUAET
-
А ви ж з листопада (подача) чи ні?
-
Клас!
-
Значить не треба
-
Так заїхав перший Віза 23.03.23
-
Це чудовий знак Може вони потім відразу підуть на листопад
-
В мене прошло рівно 3 місяца від eligibility . Просто вони нас пропустили чогось, не знаю що сталося але ми вже давно мали бути з пр.
-
Ну ось ми бачимо портал 4 місяці після еліджібіті
-
Писать в консульство Едмонтона ?
-
Это лукавство, как минимум. Бизнесмены от Бога)
-
Вже можете просити. Але вони можуть не швидко відповідати...
-
Він обовʼязково є. Потрібно просто пошукати. Конкретного може і не має , але по галузі чи загальному напрямку точно буде
-
Моя скромная математика в голове подсказывает мне что программа для некоторых затянется больше чем на 5 лет. Если порталы сейчас получают 30.10, а мне еще ждать портал - 3 месяца не меньше, и это при подаче всего на 4 дня позже (03 Ноября.)
-
Когда можно попросить их о скан копии паспорта что бы податься на ворк пермит у меня сейчас пишет что документ выготовлен але не доаствлено
-
зʼявились слоти на сайті, на травень, Оттава
-
Когда можно попросить их о скан копии паспорта что бы податься на ворк пермит у меня сейчас пишет что документ выготовлен але не доаствлено
-
Я би не був таким критичним )) наприклад мій роботодавець його теж не знав, не те що про правильний код , а взагалі про їх існування ))ніколи ніхто не питав і в жодних документах ми таке не знайшли. Просто знайшли згідно роду діяльності і написали в декларації.
-
Який NOC?
-
Блін точно, голова вже пливе під кінець дню. Ви можете орієнтуватися вже в кінцю року скільки вам дадуть.
-
Room, який я можу внести в 2025 розраховується на базі декларації за 2024, яку я подам навесні 2025. Вже 4 січня 2025 я знаю що я туди напишу. Тому який там буде room - я вже знаю. Але хочу закинути ці гроші вже в січні, щоб вони тут жеж пішли на down payment за програмами FHSA та HBP. В цьому питання.
-
Увечері теж може прийти портал? Чи вони вже не роблять
12 Jan 2024, 17:45
350395/451404
5 minutes ago