PR CUAET
-
У мене усе добре та не маю ні якої дислекції.Ви напевно приїхали сама не з маленькою дитиною .Той хто з дітками трішки довше потрібно часу для вивчення мови ,і головне знайти хорошого викладача
-
Я це теж так зрозуміла, дякую за відповідь!
-
Да, я отправлял анкету и копии документов, нужных для справки, по почте в посольство Турции в Торонто
-
Ви маєте на увазі запит поштою до Посольства / Консульства Туреччини робити, будучи в Торонто?
-
Подпись точно консула, печать скорее всего тоже, по ней не понятно чья она. Если вы в Торонто, то они говорят, чтобы получить справку, то нужно отправлять заявку по почте. Лично нельзя к ним прийти за справкой, как минимум они мне так ответили на письмо
-
Мені по цій шкалі важко оцінити, я ніколи не вчила анг в школі (була німецька) чи на курсах, я по суті самоучка. Оцінюю свій рівень як середній, переживала більше всього за спікінг, бо в Україні взагалі практики не мала, а в Канаді її дуже мало, бо по роботі особо ні з ким спілкуватися не треба. Намагаюся щодня дивитися якісь фільми і серіали на анг з субтитрами
-
Зрозуміла, а я отримала через e-devlet system. З barcode. Можливо тоді треба піти до посольства Туреччини в одному з міст Канади за підписом і печаткою? Пане Вікторе, а за чиїм підписом вам дали? Консула? І печатка чого? Консульства?
-
Я получал справку в посольстве турецком, и подпись и печать ставят
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, яку легалізацію Канада вимагає від Довідки про відсутність судимості, з Туреччини, наприклад? Є довідка архівна про відсутність судимості з Туреччини з barcode. Зчитується barcode і на сайті текст відображається як підтвердження. Чи треба підпис і печатку на довідці ставити? Я намагалася отримати підпис і печатку, але не ставлять турки, баркод є і все. Хтось з таким стикався?
-
noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=8ng%2Bb6wwYKpLbPtIQxaeiOzdALe2y21OiiKwG0RfBEc%3D# Тут вся інформація) там написано де треба і де не треба ліцензія
-
Доброго ранку, вам ще потрібна допомога з візітор рекорд? Ми в YMCA та в OCISO це робимо (безкоштовно).
-
Вітаю! А який мали рівень англійської? В2-С1?
-
Ооо. Саскачеван рекомендує Ірину.
-
Прийшов мій результат, в принципі достатній для PR: Listening: 5 Reading: 6 Writing: 7 Speaking: 6 Була здивована за лісенінг, бо я була впевнена, що він в мене гарний. Мабудь, нервувала на початку тесту і була не уважна... Інші результати для мене +/- очікувані, десь так себе і оцінювала. Ніякої супер спец підготовки не робила. Подивилася в ютуб пару тренінгів по celpip, потренувалася на безкоштовних тестах. Логіку тесту в цілому розуміла. Удачі всім!
-
Будь яка переклвдацька агенція з печаткою і афідавітом перекладача