PR CUAET
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, яку легалізацію Канада вимагає від Довідки про відсутність судимості, з Туреччини, наприклад? Є довідка архівна про відсутність судимості з Туреччини з barcode. Зчитується barcode і на сайті текст відображається як підтвердження. Чи треба підпис і печатку на довідці ставити? Я намагалася отримати підпис і печатку, але не ставлять турки, баркод є і все. Хтось з таким стикався?
-
noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=8ng%2Bb6wwYKpLbPtIQxaeiOzdALe2y21OiiKwG0RfBEc%3D# Тут вся інформація) там написано де треба і де не треба ліцензія
-
Доброго ранку, вам ще потрібна допомога з візітор рекорд? Ми в YMCA та в OCISO це робимо (безкоштовно).
-
Вітаю! А який мали рівень англійської? В2-С1?
-
Ооо. Саскачеван рекомендує Ірину.
-
Прийшов мій результат, в принципі достатній для PR: Listening: 5 Reading: 6 Writing: 7 Speaking: 6 Була здивована за лісенінг, бо я була впевнена, що він в мене гарний. Мабудь, нервувала на початку тесту і була не уважна... Інші результати для мене +/- очікувані, десь так себе і оцінювала. Ніякої супер спец підготовки не робила. Подивилася в ютуб пару тренінгів по celpip, потренувалася на безкоштовних тестах. Логіку тесту в цілому розуміла. Удачі всім!
-
Будь яка переклвдацька агенція з печаткою і афідавітом перекладача
-
Запит надходить одночасно з номером файла. Це може бути 2-3 місяці
-
Не за что. Да, Вы отправляете в одном конверте документы (я положила их просто в разные файлы) и в этот же конверт вы вкладываете маленький конверт для Ваших справок. А Ваши телефоны Вы указываете в заявке, нет никакой необходимости их писать на копиях. Я отправила все express
-
Якщо позиція входить до Юніону, то медіана не застосовується, вірно розумію?
-
Добрий день. Чи можливо подаватися за гуманітарною програмою якщо місто в якому я проживав з перших днів війни в окупації. І друге питання з приводу документів, все лишилося в квартирі і на даний момент в ній живуть рус солдати і забрати немає можливості.
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, чи треба нотаріальне засвідчення при перекладі документів на номінацію (Онтаріо) чи достатньо перекладача з місцевою ліцензією? Дякую!