PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка цю заяву заповнити для Консульства чи другу?
-
Поздравляю
-
Hello group. Good evening to everyone. Please we need advice on H and C program. My wife is from Donetsk. She left Donetsk 2014 because of the war. Can she apply for H and C ? We live in Calgary now
-
Мабуть треба чекати більше ніж три години. Просто чекайте Наприклад у мене зʼявилися черга очікування через дві години Записалась в Оттаву і через годину прийшов слот на 28.05 🥳
-
Якщо жити в Гранд Прері і працювати в Clairemont можно подаватись по RURAL? Alberta Rural stream
-
Підкажіть будь ласка ви заяву заповнювали на українській мові чи англійською?Бо треба указати адресу проживання у Канаді
-
Дякую за попередження. Якраз знайома з дитиною їде у вівторок.
-
Вибачте ще раз а заяву треба писати на англійській чи українській мові?Бо треба указувати адресу проживання у Канаді
-
Будь куди, 5 хвилин, треба фото дітей та паспорти які закінчуються не раніше ніж за 2 місяці
-
Підкажіть, будь ласка, скільки часу займає подовження закордонного паспорту дитині? Куди краще записуватися? В Торонто чи Оттаву? Дякую!
-
Ворк Перміт не продовжують а видають новий. У мене була така сама ситуація, подала на новий вп з новим паспортом - отримала вп до 2027. Старий ВП у мене ще діє до квітня 2025. Зараз на руках маю два ВП (ворк перміта) і да, так можна.
-
Чи може хтось пояснити,на сайті консульства є заява де треба указувати підрозділ який видав паспорт,а у другій заяві нічого подібного немає.Так яку заяву заповнювати?
-
Виправила дякую
-
Уточните пожалуйста цену справки из румынии
-
Я за вами😀
-
По аналогії з анкетою на оформлення, написала українською свої дані, а канадську адресу англійською.
-
Можна запитати, якого числа січня подача?
-
Тобто якщо паспорт дитини закінчується у лютому 2026 року, нам його не подовжать? У нас проблема - через те, що паспорт закінчується, дитині не продовжили visitor record. А він закінчується на початку червня. І я не розумію, що мені робити. Якщо хтось стикався з подібним питанням, підкажіть, будь ласка. Дякую!
-
Та да грустно 😢 У меня в январе будет как год без каких либо движений и без AOR. Это все не сильно радует.
-
Якось так блін не дуже… боюсь щоб не вийшло так шо під зад коліном дасть Канада всім… бо то квоти зменшують то Зеленський просить людей назад, тут програму на паузу поставили…
12 Jan 2024, 17:45
350571/468417
3 minutes ago