PR CUAET
-
Мені після цього через 2 тижні прийшов портал 2 знову і я зайшов по новому email на портал
-
Розумію вашу тривогу Я теж за все турбуюсь Але я маю надію встигнути з піаром ( Подалась на продовження ворк перміт тому дуже сподіваюсь Але хвилювання завжди є
-
Скоріше за все вас не поставили на облік. Або можливо що поставили якось криво і данні не внесли в оберіг.
-
Потім ще ж на ecopr чекати:) у мене вже другий місяць пішов🤣
-
❗️Паспортні сервіси за кордоном масово відмовляють хлопцям, які виїхали до досягнення 18 років, у видачі паспортів, — ЗМІ Судячи з пояснень заступниці міністра оборони Черногоренко з приводу причин невидачі паспортів хлопцям за кордоном, які виїхали до досягнення 18 років, їх вважають порушниками військового обліку, і вони отримають документи, коли запрацює дистанційна сплата штрафів.
-
500$
-
Ось сьогодні вранці писали, що треба фото для всіх 😳
-
якщо не секрет скільки він обійшовся вам ?
-
Максим, дякую Вам за пораду!
-
Якщо у вас адвокат в Україні, який представляє вас, нехай напише на електронні адреси міністерства обороні t.me/prcuaet/336574/337397, можливо там повезе.
-
Доброго вечора) Подали на продовження стаді перміту для доньки і сьогодні прийшов запрос на оплату біометрії. Підкажіть, будь-ласка, де можна взяти реквізити для оплати?
-
Печаль! Дуже повільно все працює...
-
Ну ось і я про це думаю)
-
Ну сам адвокат мав би отримати і знати відповідь чи поставили його чи ні .
-
ircc.canada.ca/english/information/fees/fees.asp#temporary
-
Писали що ціни стартують від 50к . А тут +-20к ,дешево ,якось ,але може тому і не вийшло Це тільки моя думка. Бо він як адвокат мав би знати сам ,що треба в МО писати
-
Окей, за 500$, що він вам сказав взагалі? Чи він не обіцяв 100 відсоткового результату?
-
Всім добрий вечір, в інтернеті зявилася така новина . Підкажіть може хто вже дізнавався чи продовжать паспорт хлопцю 16 років?
-
Вони не можуть більше фотографувати самі, я в шоці…
-
Вітаю! Якщо хтось отримав CSQ за програмою PEQ pour Travailleurs Qualifiés, підкажіть будь ласка як довго ви чекали, і чи отримували Avis de verification, якщо так, то скільки часу пройшло з того моменту до запрошення на інтерв'ю / видачі CSQ. Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
350614/433133
3 minutes ago