PR CUAET
-
Маю лист від них Де мені сказали зверніться до ТЦК за місцем прописки. Вони не можуть оновити чи змінити будь яку інформацію, тільки ТЦК.
-
Адміни подальші слова тільки як жарт. Змінити громадянство, вивезти всю родину. І забути як страшний сон. Це єдиний вихід.
-
Доброго дня підскажіт будласка які документи потрібно подавати при оформлені закордонного паспорта
-
Келих вина кожного дня 😁😁😁
-
Келих вина
-
Так,поки немає аппппппдейтів)Питання:подали аплікацію 11.11,біометрія грудень 2023 і з того моменту тиша(яка ваша думка,потрібно вже телефонувати,панікувати,чи просто келих вина,як заспокійливе)Цікавить ваша думка,панове)
-
Я прилетела из Польши в Канаду с дочкой 17 лет, никто ничего не спрашивал, только смотрели её паспорт и визу
-
и в Оттаве
-
@ksen9_9nia @ivan12348667 підскажіть будь-ласка когось
-
я видела 1 слот на завтра на 12;40 в Эдмонтон, кому нужно, свободный
-
В нас з вами 2 дні різниця подача Я 13.11 Вони дають еліджібіті не по порядку взагалі але працюють над листопадом
-
Если на взрослого, то- паспорт украинский, иденкод,загран( если два то оба), бумага подтверждающая ваше легальное нахождение в Канаде ( work permit например), если есть справка внутреннего переселенца, анкета с официального сайта и ксерокопии всех документов( Это с сайта для консульства в Эдмонтоне). Оплата возможна кредиткой на месте
-
Так швидко був запит на біометрію і тиша так довго Ох і не логічні
-
Має бути еліджібіті скоро 💪
-
Хтось отрим слот з черги очікування? Якщо так, то скільки часу чекали? Дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка контакт людини хто займається відправкою документів на вклейку візи в Канаду, прислали лист-запрошення, що робити?
-
Хтось робив фото дитини на паспорт самостійно на телефон? Чи прийняли?
-
Підкажіть будь ласка, пробую зайти на сайт і видає мені помилку через дію 403 forbidden. Це заблокали чи що вже?
-
У моїх дітей загранпаспорти до 2026 року,чи можна їм зробити нові зараз? На скільки років дають? Чи не заберуть старі паспорти?
-
Як ви їх бачите, я сиджу і в мене весь час 0 вільних слотів😭??
12 Jan 2024, 17:45
350692/439865
3 minutes ago