PR CUAET
-
t.me/Ukrainians_in_Montreal/25614
-
Ні. В ее по кожній секції окремо, потнайменшому то в провінціях. В калькуляторі можна порахувати, в профілі один в один.
-
Чи не по найменшому значенню рахуються бали? В ЕЕ начебто якщо найменший бал 9, то бали будуть відносно 9. Чи ви за якийсь інший стрім?
-
Як бачите не відмовляють, просять надіслати документи яких не має або якщо їм щось не зрозуміло, та дають строк виконання, так само як і на провінції. Але це все індивідуально!
-
Тобто на федеральному єтапі також можна досилати документи? просто чув що якщо щось не так то відмова....
-
Дякую
-
14 черня повернули вимогу по біометрії, а вони вже подали 27 травня на федеральний етап, як я бачу.
-
О, супер. Можливо тоді і не попросять. Хоча з липня мали б нову біометрію вимагати
-
Нам також запит на біометрію не надходив і в кабінеті пише, що є наявна біометрія.
-
Плюс можливо ще не взяли в роботу
-
Якщо буде то буде в кабінеті документ. Також повідомлення має прийти на пошту. Але в Кабінет раз в тиждень я б заходив всеодно, бо бувають глюки в них
-
Подали на федеральний етап на початку вересня, але запит на біометрію ще не отримали. Поділиться досвідом, хто як отримував цей запит, будь ласка
-
Моя колега недавно просила пояснення по цьому в IRCC, і вони відписали (грубо, не дослівно), що поки Україна вважає цю процедуру законною, вони будуть приймати такі паспорти.
-
На біометрію мав би автоматом майже зразу. Медицину здебільшого приймають ту що ви робили після CUAET
-
Дякую) разом з імміграційним консультантом
-
Так, прийняли. Закінчення дії травень 2022 , продовжено до травня 2026
-
Вони прийняли пояснення? Яка дата закінчення паспортів і якою датою ви подалися? Бо маю подібну ситуацію:)
-
Запит на паспорти дітей, дія яких вже закінчилась, але вони були продовжені у посольстві, писала пояснення, чому не зробила нові паспорти.
-
Молодцы! Сами все заполняли?
-
Цікаво, коли саме на фед. етапі приходить запит на медицину та біометрію?
12 Jan 2024, 17:45
35088/453237
3 minutes ago