PR CUAET
-
Никакой статус менять вам не надо, у меня мама за время пока я ждала пр тоже получила гражданство, они в системе и так все видят
-
Почався 21 травня, знаю що розглядає Етобіко офіс
-
У нас такая же ситуация, как в автора вопроса - мы подаемся на стали Пермит - а там есть вопрос в анкете подаетесь ли параллельно на ворк пермит - может туда галочку поставить?
-
Message from user Кира has been removed because this user is in spam list (???)
-
Тоді можу тільки побажати скорішого розгляду. В мене офіс Оттава. Вчора розмовляв з пані Анастасією яка ось тільки FD після security отримала. Є гіпотеза що в районі 70 днів після медицини або 44 дня після відправки на PS-SEC це в середньому займає. Але людей таких мало щоб усереднювати. У вас так взагалі ні під які рамки не підпадає 😔
-
А Вы только на work permit подавали? На стади не подавали? И вы работали на момент подачи? Я не работаю, боюсь, что ребенку не откажут в work permite..
-
Чекаєте поки паспорт внесуть в базу. Статус має змінитися на "Прибув до дипломатичної установи". Лише тоді можна забрати паспорт. Може минути тиждень чи трохи більше. Мій паспорт прийшов 13 листопада, а внесли його в базу 19 листопада.