Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 951.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Підкажіть, які саме документи? Дякую:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Клас! Вітаю!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Після чого отримала запит на документи яких не вистачало
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Доброго дня, так отримала -7/14/2023
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Вітаю! Скажіть, а ви вже отримали номер справи після подачі на фед. етап?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Тобто на федеральному єтапі також можна досилати документи? просто чув що якщо щось не так то відмова....
    1 Reply Last reply
    0
  • t823425983T Offline
    t823425983T Offline
    Ann
    wrote on last edited by
    Добридень. Я нещодавно склала celpip test. Запрошую вас приєднатися до моєї групи підготовки до тесту CELPIP, щоб успішно впоратися із цим важливим етапом вашої імміграційної мрії. 📚 це буде одне групове заняття з підготовки до CELPIP, яке триватиме 2-3 години. На занятті ми розберемо 4 частини тесту CELPIP: читання, лист, аудіювання та розмову. Ви дізнаєтесь корисні стратегії, поради та трюки, які допоможуть вам досягти високих результатів. Не має значення ваш поточний рівень англійської мови – це програма для всіх. Що б дізнатися 🗓 Дату/⏰ Час:📍 Місце - пишіть у л.с.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Один з таких кейсів: Людині 60 років, в Канаді з 2018 го (95% часу). Дочка в Канаді громадянин, живе з ними беоплатно і за неї все платять). Також має роботу з 2021го легальну в Канаді. Немає родичів в Україні (батьки померли, розлучена 20 років, син в Польщі). В Україні немає нерухомості, роботи і пенсії Активний член громади, член КУК, волонтер, відвідує курси англійської, вчить місцевих дітей малюванню, член місцевогої церкви. Бере активну участь в житті онуків, які обоє народилися при бабці, і не знають як без неї жити І відповідно документия які все це підтверджують. Лист пояснення був на 8 сторінок. Весь пакет сторінок 60. Подалися в березні, approved in principal отримали в кінці квітня, запит на COPR в червні, підписаний COPR отримали в липні (стала ПРом), краточка прийшла буквально два тижні назад)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    В мене також є успішні кейси людей які не мають пробелм з admissibility, і навіть мають можливість отримання ПР по спонсорству (наприклад батьки Канадців). Але в тих кейсах пункти 2-4 на максимум
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це все іде на комбінацію факторів. Якщо 2-4 гарні, то можна без 1. І навпаки, якщо 1 і 3 гарні, то можна буз 2 і 4. Це не є строга формула, це все на розсуд офіцера, але десь так працює та логіка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Взагалі є кілька основних факторів: 1. inadmissibility, або обєктивна неможливість отримання ПР через інші причини 2. звязок з Канадою 3. відсутність звязку з країною походження 4. можливість само забезпечення, або забезпечення робичами - financial sustainability
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ви праві, це не є обовязкова умова. Але це часто основна.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Тобто зі сторони офіцера це виглядає так: Заявка - "Зробіть для мене вийняток з законодавства і дайте мені будь ласка ПР, бо ситуація така що вертатися нікуди" При тому в людини є ворк перміт на 3 роки і можливість легальної іміграції в 10ти провінціях і 3 територіях з доступом до більш як 80ти програм. Питання, навіщо вам вийняток з законодавства, якщо воно вам дає прямі варіанти отримання Пру. Як показує цей чат, хто цим питанням серйозно зайнявся всі вже на якигось етапах отримання.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Petro
    wrote on last edited by
    Є вже зараз pre approval, повністю admissible, CUAET перміти, правда з родичами в Канаді, тут з 2017. Тому inadmissibility - то не обов'язкова умова.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Відмови в нас зараз ідуть багато не через те що в нас немає можливості апелювати до гуманізму. (деякі історії читаєш, то сльози навертаються), а через те що не вичерпані варіанти легального отримання Пру.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Тому що це якраз кейси який підходить підл гуманітарку. Неможливість податися на ПР, тому що є inadmissibility (через порушення міграційного законодавства), і 4 роки по факту в Канаді - асиміляція.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Petro
    wrote on last edited by
    Дуже цікаво побачити рішення по відмові по гуманітарці, ну ті, про які зараз всі говорять. Я особисто знаю пару, які просиділи 4 роки без статусу, подалися по гуманітарці працювали нелегально типу як субконтрактори і отримали схвалення ще в 2020, правда якраз ковід жахнув, може тому пожаліли. Молоді і здорові.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1233174746T Offline
    t1233174746T Offline
    Hamcha Aghilas
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Разом з дружиною приїхав по програмі CUAET. Дружина українка, у мене є посвідка на постійне місце проживання в Україні. У мене є тут родичі, які мають pr і громадянство. По новій програмі для українців, яка буде у жовтні, чи можу я подавати заявку на подальшу іміграцію в Канаду чи можуть тільки громадяни України (тобто у кого є паспорт)?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5509540121T Offline
    t5509540121T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Доброго дня! От ми з дочкою приїхали по Cuaet в травні минулого року, у неї більше шансів отримати PR, ніж у мене..і якщо це станеться, умовно, чи я зможу податись по цій програмі..у мене ж вже буде в Канаді родич з PR ? Ну, і я ж і сама ще працюю, сама забезпечую свої потреби..
    1 Reply Last reply
    0
  • t513733557T Offline
    t513733557T Offline
    Alina Stailovska
    wrote on last edited by
    Ок, дякую за роз'яснення.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.