PR CUAET
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, якщо кредитний скор 734-це добре чи ні?
-
Зачем? Это не повлияет на принятие решения о зачислении. А вот уже study permit нужен с этой отметкой, чтобы на цену повлияло, если Уни предоставляет такую возможность.
-
В Вінніпезі!
-
Это не тот ворк пермит. Когда подаёте заявку на стади пермит для университета или колледжа, то если во время обучения предусмотрены стажировки, то для этого получают специальный ворк пермит в связке со стади пермитом. На обычный открытый ворк пермит нужно отдельно подавать заявку.
-
Дякую за відповідь.Виходить що прибув дипломатичною поштою?Вам трек номер DHL не присилав?
-
Я також шукаю нотариуса
-
Але якщо справою з моменту подачі займається один і той же адвокат, це може обійтися дешевше, ніж наймати нову людину для представлення ваших інтересів у суді.
-
У нас стоит. Но, если нет, тогда нужно предоставить другой документ с этой отметкой, например work permit
-
Большое спасибо 🙏
-
А ви отримали трекінг номер ?
-
Принаймі Ви знаєте, що вам не треба робити медицину)
-
Наскільки мені відомо то офіцери можуть але не мають цього робити бо для інленд інша процедура Але якщо є якась поважна причина то вони можуть це зробити Вони ж роблять цей лендінг для новоприбулих
-
Ну а що робити, якщо цих грошей нема?
-
Актуальніше просто відмовитися від бажання отримати ПР?
-
Це питання напевно вже задавали але я не знайшов, чи потрібно показувати резерв+ коли забираєш вже готовий паспорт? Коли подавався то був просто на обліку а зараз пише в резерві на обліку але додатково - виявлено порушення військового обліку
-
В будь-якому разі це тисячі доларів (якщо не десятки). В більшості людей, якщо і була можливість заплатити за послуги подачі документів, то за судовий процес — вже ні. Тому можливість представлення інтересів в суді може бути неактуальною
-
І тоді толку, що адвокат технічно може це робити
-
Я до того, що більшість людей по CUEAT не те що не хочуть, а не можуть платити за відстоювання справи в суди як би їм той ПР не хотілося
-
Так,отримали з DHL.
-
Ну так. Або що там казали про плани б
12 Jan 2024, 17:45
351131/433085
8 minutes ago