PR CUAET
-
Тобто зі сторони офіцера це виглядає так: Заявка - "Зробіть для мене вийняток з законодавства і дайте мені будь ласка ПР, бо ситуація така що вертатися нікуди" При тому в людини є ворк перміт на 3 роки і можливість легальної іміграції в 10ти провінціях і 3 територіях з доступом до більш як 80ти програм. Питання, навіщо вам вийняток з законодавства, якщо воно вам дає прямі варіанти отримання Пру. Як показує цей чат, хто цим питанням серйозно зайнявся всі вже на якигось етапах отримання.
-
Дуже цікаво побачити рішення по відмові по гуманітарці, ну ті, про які зараз всі говорять. Я особисто знаю пару, які просиділи 4 роки без статусу, подалися по гуманітарці працювали нелегально типу як субконтрактори і отримали схвалення ще в 2020, правда якраз ковід жахнув, може тому пожаліли. Молоді і здорові.
-
Доброго дня. Разом з дружиною приїхав по програмі CUAET. Дружина українка, у мене є посвідка на постійне місце проживання в Україні. У мене є тут родичі, які мають pr і громадянство. По новій програмі для українців, яка буде у жовтні, чи можу я подавати заявку на подальшу іміграцію в Канаду чи можуть тільки громадяни України (тобто у кого є паспорт)?
-
Доброго дня! От ми з дочкою приїхали по Cuaet в травні минулого року, у неї більше шансів отримати PR, ніж у мене..і якщо це станеться, умовно, чи я зможу податись по цій програмі..у мене ж вже буде в Канаді родич з PR ? Ну, і я ж і сама ще працюю, сама забезпечую свої потреби..
-
Ок, дякую за роз'яснення.
-
Там трохи заплутано. Якщо треба бали - треба оцінку. Але технічно MSW (тобто ті хто вже відпрацювали в Манітобі і мають job offer s далі працюють) не оцінюються балами. Проте бали їм всеодно нараховують, і прохідний в них технічно є, хоть і нижчий. Проте в списку документів саме по цьому стріму про оцінку нічого толком не написано. Але MPNP взагалі на сайті дуже криво описана. До чого я це все веду - зробіть оцінку і спіть спокійно. Хоча можливо проходить і без цього.
-
ІТ найбільше в Онтаріо і Британській Колумбії, але там і з ПР складніше. Проте саме для ІТ і там і там є всі можливості. Читайте програми тих провінцій, і якщо будете мати пропозицію постійної роботи там - вперед. Взагалі поки ви ще не привязані шукайте роботу по всій країні, де знайдете там і імігровуйте. У всіх провінціях є варіанти іміграції з постійною роботою і job offer А для ІТ це відноситься навіть до Онтаріо