PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, я зараз відповідаю вимогам подачі на AOS (Alberta Opportunity Stream) + також знайшов інформацію: “для того, щоб подати заявку на AOS не обов’язково бути номінованим через EOI (Expression of Interest)”. Але не бачу опції подати заявку зараз на сайті Це означає, що обов’язково подаватись через EOI, чи на AOS вже неможливо подаватись цього року? Дякую 🙏🏼
-
Аналогічно AOS non express entry
-
Майже те саме все. Подача на федералку 18 Січня. АОР 16 квітня, 14 Червня медицина зарахована, далі тиша. Нон ексрес АОС. Довбаний Етобіко
-
Так можете їхати забирати
-
Подскажите может кто то в курсе почему не работает ссылка в консульство?
-
Я подалась 17 листопада і отримала 3 грудня , дали на три роки
-
В основному радять не вказувати наявність укр паспорта
-
Залежить, коли він закінчується і від Ваших планів на майбутнє. Дитині можна продовжити на підставі батьківських.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка чи потрібно подавати на федеральний етап non-EE PNP свій український паспорт/id, не можу зрозуміти чи потрібно перекладати и прикласти до заявки чи вистачить тільки закордонного
-
Это средняя температура по больнице, а не конкретика рассмотрения H&C файлов именно для украинцев
-
Не те щоб не радять, просто не вказують, навіть консультанти
-
Так вже вказали, я навіть не чула про таке, щоб це приховувати
-
Здесь вроде девушка год ждет уже AIP
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто нещодавно подавався на нову TRV візу після закінчення строку дії візи, яку давали по CUAET? На який термін вам її видали? Дякую всім!
-
хотелось бы верить что украинцев приоритезируют и хотя бы год будет.
-
А якщо встала в чергу в всі 3, то це все ? Тільки по 1 разу можливо? правильно ?
-
Яка щаслива людина 🤧😂❤️
-
Дякую!
-
Як ви бачити ті слоти. Н продовження паспорта вже 3 місяці не можу навіть відкрити
-
Яка причина продовження на рік? Паспорт закінчується?
12 Jan 2024, 17:45
351212/446334
11 minutes ago