PR CUAET
-
Там трохи заплутано. Якщо треба бали - треба оцінку. Але технічно MSW (тобто ті хто вже відпрацювали в Манітобі і мають job offer s далі працюють) не оцінюються балами. Проте бали їм всеодно нараховують, і прохідний в них технічно є, хоть і нижчий. Проте в списку документів саме по цьому стріму про оцінку нічого толком не написано. Але MPNP взагалі на сайті дуже криво описана. До чого я це все веду - зробіть оцінку і спіть спокійно. Хоча можливо проходить і без цього.
-
ІТ найбільше в Онтаріо і Британській Колумбії, але там і з ПР складніше. Проте саме для ІТ і там і там є всі можливості. Читайте програми тих провінцій, і якщо будете мати пропозицію постійної роботи там - вперед. Взагалі поки ви ще не привязані шукайте роботу по всій країні, де знайдете там і імігровуйте. У всіх провінціях є варіанти іміграції з постійною роботою і job offer А для ІТ це відноситься навіть до Онтаріо
-
Вказувати треба, але його треба буде якби "відцуратися". Це окрема процедура. Ну і тоді, якщо він колись захоче в Канаду, ви не будете рахуватися його родичем в очах іміграційного права. Тобто все сам. В тому числі можуть бути тружнощі навіть з звичайними візами
-
Дякую за відповідь. EoR сервіс (тобто, повністю працевлаштований в бранчі, із Т4) - поясніть будь ласка. Тобто мова іде вже за емплоймент?
-
Як то кажуть вирішувати проблеми по мірі надходження. Коли буде віза на 6 місяців шукати варіанти короткострокового виїзду, щоб взяти ПР і повернутися (наприклад волонтерство). Крім того я чув слухи що можливо з іміграційною візою можна стати на облік ВНЖ в іншій країні і отримати право виїзду, але не знаю наскільки це правда - задавайте це питання Українським адвокатам. Крім того можна буде просити extension і тягнути час.