PR CUAET
-
Це було до
-
МЗС (у разі кризових ситуацій з громадянами України за кордоном) +38 (044) 238-15-88, електронна пошта: [email protected] Контакт-центр МЗС +38 (044) 224-57-20 Електронна пошта [email protected] Але ж думаю це нам не допоможе, але може в Вашій ситуації це якось подіє
-
Сину було 17 коли я ловила , мені сказали що він вже подається сам, ну це з 16, але слот можна ловити будь-кому з родини
-
Народ, не встигаю з роботою , хтось липневі отримали номінацію? Окрім тих, хто драфт в червні зробив
-
Скільки років вашому сину? Я сину зловила слот позавчора на травень. А доньці не вийшло зробити вчора
-
Ну знаєте то то і не їхня прям провина, бо у нас 2 посольства і 1 консульство на всю Канаду, і 1-2 працюючих на подачу віконечка в кожному, і які в день приймаю до 20 заявок, при тому що є ще громадяни України хто проживав тут до CUAET і досі обновляють паспорти, тому тут треба з тим розібратися щоб вони могли 50-100 людей в день приймать, тоді було б краще, напевно, але не факт
-
Ви перша хто отримав? І перша в списку? Просто цікаво дуже. Це лист вистрелив чи так співпало і ваш офіцер після спячки виліз )))
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, що я роблю не так. У сина стаді перміт, хочу зробити йому ворк перміт. Коли заповнюю анкету на eligible та обираю статус student. Після низки питань, мій результат - можете податися тільки на temporary resident visa. І тільки якщо я обираю для сина статус visitor, то після усіх відповідей мій результат - apply for open work permit. Можу я для сина обрати статус visitor, якщо в нього study permit?
-
Привіт, у мене слот в понеділок о 14:40, а запиту на підтвердження (той, що за 3 дні) так і не прийшов. Чи у когось бувало, що запит приходив з запізненням? 😅
-
Добрий вечір.Підкажіть,будь ласка,якщо прийшов WP без позначки Cuaet ,як подати на виправлення?
-
Тут то і проблема, бо як я розумію по новій систему якщо повнолітні то слот повинен бути персональний, ну це те як вони то описали, може ввійдуть в положення, та чому з усіх ситуацій я думаю що навряд 😕
-
В октябре передали Юлианне, вместе с потеряшками Людмилы, отдельное коллективное письмо по нам. Писали на кризис практически идентичные письма от разных людей, одновременно, с одним запросом, чтобы обратить внимание на одномоментно повторяющуюся проблему. В ответ на автоматические ответы сразу писала по пунктам этих ответов повторно. Собирала всю статистику из этой группы и отправляла как доказательство, что нас пропустили. Писала фидбеки от лица всех кейсов, повторные и повторные с одним запросом 31.10.23, чтобы уже в глазах от этой даты рябило. Звонили, долбили этой же датой. Работой, контрактами, паспортами, стрессом и т.д. Не знаю, то-ли просто их достали, то-ли время пришло. Мы этого не узнаем наверное никогда. Ещё ноутсы, запросы МР, но это уже не так массово.
-
Всім привіт. Сьогодні були в консульстві в Торонто. Тітоньки, що приймали документи, просили при собі окрім копій мати фото навіть для тих, хто старше 12 років. У них часто зависає система, коли вони самі роблять фото. Забирати паспорти треба без попереднього запису в е-черзі: понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця: 13:00 – 14:00. Торонто.
-
Відмінниця )))) чи пʼятий елемент ))) Ще раз вітаю Вас. Мабуть ви зараз не можете описати що відчуваєте! Вітаю 🎉