PR CUAET
-
Вказувати треба, але його треба буде якби "відцуратися". Це окрема процедура. Ну і тоді, якщо він колись захоче в Канаду, ви не будете рахуватися його родичем в очах іміграційного права. Тобто все сам. В тому числі можуть бути тружнощі навіть з звичайними візами
-
Дякую за відповідь. EoR сервіс (тобто, повністю працевлаштований в бранчі, із Т4) - поясніть будь ласка. Тобто мова іде вже за емплоймент?
-
Як то кажуть вирішувати проблеми по мірі надходження. Коли буде віза на 6 місяців шукати варіанти короткострокового виїзду, щоб взяти ПР і повернутися (наприклад волонтерство). Крім того я чув слухи що можливо з іміграційною візою можна стати на облік ВНЖ в іншій країні і отримати право виїзду, але не знаю наскільки це правда - задавайте це питання Українським адвокатам. Крім того можна буде просити extension і тягнути час.
-
На рефюджі все впливає. Але також потрібно дивитися на сукупність факторів. В нас немає доступу до всіх. Крім того я вже бачив кілька відмов по цьому. Взагалі рефюджі справи проходять в требуналі і процес дуже схожий на суд, з свідками і тд. Там від адвоката 80% успіху залежить.
-
Якщо райтинг на 9 то значить у вас високий рівень мови був просто
-
Я взяла набір тестів для підготовки Celpip General practice 1-5 на оф сайті, зробила з нього лише 3 тести. І пішла здавати, ніяких секретів
-
Ну якщо вас 3 бали врятує, можна і просити. Враховуючи що зараз 500 прохідний:( то думайте яи вартує то часу
-
Я про реассессмент думаю, можна за окрему ціну просити їх переглянути бал. Але це тільки для Speaking і Writing працює, бо Listening і Reading перевіряє комп’ютер тож помилки там бути не може.