PR CUAET
-
Я щось поки не помітила, але ж в мене замовлення на грудень або січень, то так мені дуже тяжко з відмовленими слотами
-
Спасибо дорогая❤️ не так осталось того здоровья как за то хотелось😁
-
Добрий вечір, Шановні земляки! Хто з провінції Квебек, я маю на увазі тих, хто подавалися за програмою «Воззʼєднання сімʼї», чи вже хтось з Вас отримав СЕРТИФІКАТ ВІДБОРУ? Дякую.
-
Я у іншому готов)
-
Я ловила слот ще по старій системі і те що я бачу зараз набагато легше. Правда система досить часто глючить так як нова, але може з часом це налагодять
-
З липня буде для некваліфікованих(PSTQ)…готуйтесь…
-
Дуже вдячна
-
О, то ми з вами колеги) Звертайтесь до МP, мені допомогли і цього тижня прийшов Портал 1. З березня була тиша
-
Надіюсь
-
Вітаю. Від щирого серця!
-
Це як,другий раз в електронній черзі?
-
Наверное з AOR все в этом году … когда они уходят на каникулы? Перед Рождество?🎄
-
Будьте уважні і завжди підтверджуєте запис за 24 години на пошту приходить повідомлення , бо запис відмінять:( був гіркий досвід сьогодні
-
Ні, нам вони зробили, але система зависала і був великий ризик ходити шукати. Якщо є свої фото, то буде значно скоріше
-
Пам'ятаю ви наче адресу знайомих вказували
-
Будемо чекати і таке повідомлення, таке тільки на пошту прийшло чи в кабінет також?
-
Якщо є віза в США в Сан Франциско приймають без американської адреси , можна зробити переадресацію доставки паспорта потім в канадське консульство. В Сан Франциско багато відкритих слотів , не потрібно чекати до літа, якщо вам потрібно швидше зробити
-
Це коли Вам прийшло ?
-
Дякую за нагадування! Так і є слоти що пропонує консульство треба підтвердити протягом 24 годин, а потім ще за 30,7,3 дні до прийому, протягом 30 годин
-
Скажите пожалуйста, а где Вы взяли справку что статус продлен?
12 Jan 2024, 17:45
351418/454186
less than a minute ago