PR CUAET
-
Доброе утро. У всех разные кейсы. У меня discrimination. 22 мес до AIP
-
Тобто, пройшло 22 міс до АІР?
-
То есть, по идее, потом примутся за EOI?🫣
-
Липень
-
Так , в пʼятницю тепер приймають пільгову категорію в Едмонтоні , я тільки що вийшла з консульства
-
А когда была последняя подача по старым условиям до EOI, в июле или еще в августе?
-
Вітаю. Чи є волонтери міграційні консультанти в Онтаріо щоб взяти консультацію ? А також цікавлять платні толкові спеціалісти . Якщо маєте контакти дайте знати. Дякую !
-
Як записатись в консульство Оттава немає комп’ютера
-
Наскільки я памʼятаю, більше нічого. Але, краще мати паспорт, та якісь докази знаходження у Онтаріо.
-
дякую
-
Так вы уже получили aip? Поздравляю тогда ☺️. Вы были самым большим ждуном на моей памяти здесь)
-
Цього я не знаю. Ми ще ноутси не замовляли. Але в заявці в нас дві вагомі проблеми в країні походження, які підпадають і туди й туди
-
Спасибо. Конец января 2023 - 6.12.2024 Не знаю совпадение или нет, AIP пришёл через месяц после того как я им заслал свеженький IELTS на С1
-
Дай Боже, щоб ці розгрібли до НР, дуже сподіваюся
-
Вітаю. Підкажіть стільки часу треба прожити в Канаді щоб оформити виплати на дитину ? І який мінімальний дохід повинен бути в сім’ї . Ми в Канаді 9 місяців . Дякую за інформацію !
-
Да . Только discrimination. А бывает 2 сразу? у всех знакомых было что-то одно
-
Когда вы подаётесь на продление work permit, вам в кабинет приходит письмо, что ваш статус сохраняется до определённой даты (обычно, полгода, с момента подачи заявки) или до принятия решения по заявке.
-
Да. Где-то год ждали
-
Вони вже отримали АІР?
-
Сегодня прям получили? Поздравляю 🙌
12 Jan 2024, 17:45
351465/429915
about a minute ago