PR CUAET
-
Якщо райтинг на 9 то значить у вас високий рівень мови був просто
-
Я взяла набір тестів для підготовки Celpip General practice 1-5 на оф сайті, зробила з нього лише 3 тести. І пішла здавати, ніяких секретів
-
Ну якщо вас 3 бали врятує, можна і просити. Враховуючи що зараз 500 прохідний:( то думайте яи вартує то часу
-
Я про реассессмент думаю, можна за окрему ціну просити їх переглянути бал. Але це тільки для Speaking і Writing працює, бо Listening і Reading перевіряє комп’ютер тож помилки там бути не може.
-
Це одиночний випадрк і він приїхав до сестри рідної. Я думала,що мамґсмово так як в США
-
Зараз у вас 122 за мову (і 100 додаткових), якщо всі 10 будуть то 128, якщо 10 10 10 9 або 10 10 9 10 то буде 125. Тяжко сказати, мене не рятує, теж думала слухання дотягнути до 10 , вле ж треба і решта щоб не просіло :))
-
Дякую за швидку відповідь
-
Трохи змінить, а межах 10 балів. Спікінг б змінив більше певно
-
Отримала результати: L10, R 10, W 9, S 9. Якщо просити рееваацію W чи змінить це якось кінцевий скор?
-
Звідки така інформація? У США дають.
-
Рідна тільки має бути
-
Так
-
Тобто не вказувати його навідь в анкеті ? Як правильно зробити в цьому випадку, щоб не втратити нам з дітьми PR? Просто в нас проблема, що він не може доїхати до Київа чи Львова і сдати біометрію...
-
EE - це express entry, так?
-
Проблема в тому, що він не може з України виїхати