PR CUAET
-
8 мес
-
Дякую
-
Зарахували мабуть попередню В мене так само
-
Якщо буде можливість, якісь ключові фактори вашої справи) бо людям треба щось для аналізу і прогнозів 😉 Номер справи, діти, робота, локація…
-
А вы?
-
Адвокат
-
Ви подавалися самі чи з адвокатом/консультантом?
-
В Approval letter было сказано про медицину? Какой номер агента? В gckey какой статус сейчас?
-
Ребят, всем привет Подскажите, пришел ECOPR, но дальше никаких действий, хотя написано, что ждите email от сотрудника. Была ли у кого-то такая ситуация, и через сколько должен этот email прийти. Спасибо за информацию.
-
З адвокатом. Але ми (сім'я) лише кілька днів тому подалися. Ще навіть Biometric Instructions Letter не отримали. Тож поки для статистики я нічого не значу))
-
Надайте все що вас запитувало IRCC. Немає такого стандартного листа де все перераховане. За медицину перевірте спам, чи краще перезвоніть
-
Там було "The medical form will be sent to the email address you provided on your application." але так нічого і не надіслали 🤷♀️
-
Хм, що значить номер агента? В мене його немає. В gckey статус не міняється вже сто років, стоїть Submitted. В Eligibility letter було сказано що треба здати медицину, але там було про весь набір доків, навіть про ті що вже були додані в аплікейшн. Так що я думаю це просто стандартний лист.
-
Дякую, що написали, я на днях питала про це. А чи не проморозять сфотографувати дитину 3 років? Я сьогодні їздила в сусіднє місто щоб зробити фото, але одні фото не роблять, а інші не друкують 10×15🤦♀️ купила принтер, але питання по якості фото і білому фоні тепер🤷♀️ тому ідеально б щоб на місці сфотографували в консульстві та й все🤞
-
Пошукайте в фейсбук
-
Вітаю Вас! Однозначно все вказує на те, що вони активно підчищають перші два місяці програми. Може все ж таки з нового року вони добавлять ресурси на обробку нашої програми ( як обіцяв міністр). Типу новий рік, новий бюджет.
-
Хм, долго Вас рассматривают
-
Якщо чекаю 8 місяців, а по EE PNP, середній час 6 міс на сайті принаймні писало. По телефону стандартно - чекайте. Є сенс в МР? І як звертатись? Підкажіть пліз
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка як подовжити номінацію? Строк моєї номінації по AOS стік 2 тижні тому, на федеральному рівні треба оновити заявку, оскільки був дозапит одного документа і треба додати подовжену номінацію від Альберти
-
Зараз покажу Ні, тільки фінанси і мілітарі і чомусь знову копію паспортів
12 Jan 2024, 17:45
351518/426689
5 minutes ago